Gröna Lund Kundservice

Försöker du komma i kontakt med Gröna Lund Kundservice. Då har du kommit till rätt ställe, här hittar du uppdaterad kontaktinformation. Du kan använda den här infon för att kontakta Gröna Lund Kundservice. Här hittar du deras telefonnummer, Facebook, Twitter, e-postadress, chatt, hemsida samt postadress.

Om Gröna Lund

Den svenska nöjesparken Gröna lund är en favorit med miljontals besökare varje år. Med över 30 åkattraktioner och andra attraktioner inklusive två scener som besöks av många artister för gratiskonserter på sommaren - är det inte svårt att förstå varför denna plats har så mycket historia!

Lyckohjulet erbjuder tur även när du inte är säker på vad ditt nästa drag ska vara medan spel som "Humor Me" får vem som helst att skratta tills sidorna gör ont av att gråta (eller både och). Och om alla dessa roliga saker inte räcker till, vad sägs då om några chokladtäckta jordgubbar eller sockervadd?

Gröna lund har funnits sedan 1883 och är en av de äldsta nöjesparkerna i Europa. Den ligger på en ö mitt i Stockholm och är lätt att nå genom att ta en kort promenad från centralstationen. Parken är öppen från början av maj till slutet av september och under den tiden är det inte bara en fantastisk en plats för barn men också för vuxna som vill ha lite gammaldags skoj.

Om du letar efter en fantastisk dag ute, se till att lägga till Gröna lund på din lista! Med sin blandning av åkattraktioner, spel, mat och underhållning finns det något för alla på denna populära nöjespark.

Kontaktalternativ för kundservice:

Vi ser det som vårt uppdrag att göra allt vi kan för att säkerställa att all information på denna webbsida är korrekt och uppdaterad. Om det visar sig att du stöter på någon felaktig eller saknad information är du välkommen att kontakta oss. Vi läser alla meddelanden vi får och är tacksamma för all eventuell feedback från våra besökare.

Gröna Lund Kundservice – Telefon

Gröna Lunds kundtjänst telefonnummer: 010-708-91-00. Gröna Lunds kundcenter öppettider: Måndag-Fredag: 09: 00-12: 00 och 13: 00-17: 00.

Gröna Lund Kundservice – Företagets hemsida

På gronalund.com kan du hitta allmän information, självbetjäning och support: klicka här

Gröna Lund Kundservice – E-post

Gröna Lunds kundtjänst e-postadress: [email protected]

Gröna Lund Kundservice – Facebook

Gröna Lund kundtjänst Facebook länk: klicka här

Gröna Lund Kundservice – Twitter

– kundsupport är inte tillgänglig på Twitter.

Gröna Lund Kundservice – Chatt

– Företaget erbjuder för närvarande inte kundsupport via chatt.

Gröna Lund Kundservice – Postadress

Lilla Allmänna Gränd 9, 115 21 Stockholm.

Scroll to Top