Grefab Kundservice

Försöker du komma i kontakt med Grefab Kundservice. Då har du kommit till rätt ställe, här hittar du uppdaterad kontaktinformation. Du kan använda den här infon för att kontakta Grefab Kundservice. Här hittar du deras telefonnummer, Facebook, Twitter, e-postadress, chatt, hemsida samt postadress.

Grefabs Kundtjänst – Telefon

Göteborgsregionens Fritidshamnar AB (Grefab) är ett företag som driver och utvecklar fritidsbåtshamnar i Göteborgsregionen. Det bildades av Göteborgs stad, Partille kommun, Ale komun och Mölndals stad för att äga dessa anläggningar och ansvara för att de utvecklas till något större än vad de började med att vara. Företagets mål är att skapa attraktiva, hållbara och säkra småbåtshamnar som uppmuntrar människor att ge sig ut på vattnet och njuta av allt som Göteborgsregionen har att erbjuda. Grefab äger och driver för närvarande åtta småbåtshamnar i området, med planer på att expandera. Om du letar efter en plats för att förtöja din båt i sommar eller bara vill njuta av vattnet och den fantastiska utsikten över Göteborgs skärgård, då är en av Grefabs marinor säkert perfekt för dig. Så varför inte ge sig ut på vattnet och utforska allt som denna vackra region har att erbjuda?

Kontaktalternativ för kundservice:

Grefab Kundservice – Telefon

Grefabs kundtjänst telefonnummer: 031-368-58-00. Grefabs telefonsupport öppettider: Måndag-torsdag: 08: 00-12: 00 Fredag: 09: 00-12: 00.

Grefab Kundservice – Företagets hemsida

Självbetjäning, informationsdatabas, vanliga frågor och allmän information på goteborg.se: klicka här

Grefab Kundservice – E-post

E-postadressen till Grefabs kundservice är: [email protected].

Grefab Kundservice – Facebook

– Ingen kundservice av facebook messenger.

Grefab Kundservice – Twitter

– Företaget erbjuder för närvarande inte kundtjänst via Twitter.

Grefab Kundservice – Chatt

– Företaget erbjuder för närvarande inte kundtjänst via chatt.

Grefab Kundservice – Postadress

Grefabs kundtjänst adress: Box 11064 404 22 Göteborg.