Göteborgs-Posten Kundservice – Kontaktuppgifter

Försöker du komma i kontakt med Göteborgs-Posten Kundservice. Då har du kommit till rätt ställe, här hittar du uppdaterad kontaktinformation. Du kan använda den här infon för att kontakta Göteborgs-Posten Kundservice. Här hittar du deras telefonnummer, Facebook, Twitter, e-postadress, chatt, hemsida samt postadress.

Göteborgs-Postens Kundservice – Telefon

GP är den största tidningen i Göteborg, Sverige, och 6 av 10 invånare läser den varje dag. De har åtagit sig att tillhandahålla kvalitetsjournalistik som hjälper deras läsare att förstå händelser bättre och bli mer informerade om livets viktiga ämnen GP har också nära kontakt med dessa samhällen genom att vara tillgänglig överallt där det är möjligt samtidigt som de upprätthåller en hög journalistisk standard, vilket skiljer dem från andra nyhetsleverantörer i Skandinavien eller utomlands som inte har samma höga kvalitet när de rapporterar om frågor som påverkar samhället i stort och enskilda människor liv. GP är den största tidningen i Göteborg och har en läsarskara på 60 procent. Tidningen har åtagit sig att tillhandahålla kvalitetsjournalistik som hjälper deras läsare att bättre förstå händelser och bli mer informerade om livets viktiga ämnen. GP har också nära kontakt med dessa samhällen genom att vara tillgänglig när det är möjligt samtidigt som man upprätthåller en hög journalistisk standard. Dessa standarder skiljer GP från andra nyhetsleverantörer i Skandinavien eller utomlands som kanske inte har samma kvalitetsnivå när de rapporterar om frågor som påverkar samhället i stort och enskilda människors liv.

Kontaktalternativ för kundservice:

Göteborgs-Posten Kundservice – Kontaktuppgifter – Telefon

Telefonnumret till Göteborgs-Postens kundtjänst är: 031-80-47-00. Göteborgs-Postens telefonsupport går att nå: Veckodagar: 07: 00-16: 00 Lördagar-söndagar: 07: 00-13: 00.

Göteborgs-Posten Kundservice – Kontaktuppgifter – Företagets hemsida

Kundservice, allmän information och självbetjäning på gp.se: klicka här

Göteborgs-Posten Kundservice – Kontaktuppgifter – E-post

– Ingen kundsupport via e-post.

Göteborgs-Posten Kundservice – Kontaktuppgifter – Facebook

Göteborgs-Posten på deras officiella Facebook-sida: klicka här

Göteborgs-Posten Kundservice – Kontaktuppgifter – Twitter

Företagets kundtjänst via twitterkonto: klicka här

Göteborgs-Posten Kundservice – Kontaktuppgifter – Chatt

– Ingen kundtjänst via chatt.

Göteborgs-Posten Kundservice – Kontaktuppgifter – Postadress

Företagets kundtjänst postadress: Polhemsplatsen 5, 411 11 Göteborg, Sweden.