Google Maps Kundservice

Försöker du komma i kontakt med Google Maps Kundservice. Då har du kommit till rätt ställe, här hittar du uppdaterad kontaktinformation. Du kan använda den här infon för att kontakta Google Maps Kundservice. Här hittar du deras telefonnummer, Facebook, Twitter, e-postadress, chatt, hemsida samt postadress.

Om Google Maps

Google Maps är en karttjänst som skapades av Google 2005. Den tillhandahåller satellitbilder, flygfoton och gatukartor som kan nås online eller på mobila enheter som smartphones där användarna har möjlighet att spara platser som de besöker regelbundet så att det är lätt att planera rutter mellan dem utan att behöva råka glömma! Du kan också använda Google Maps för att hitta information om olika platser, t.ex. öppettider, kontaktuppgifter och recensioner från andra användare. Och om du någon gång befinner dig i ett okänt område och behöver hitta rätt kan Google Maps vara en livräddare!

Kontaktalternativ för kundservice:

Vi ser det som vårt uppdrag att göra allt vi kan för att säkerställa att all information på denna webbsida är korrekt och uppdaterad. Om det visar sig att du stöter på någon felaktig eller saknad information är du välkommen att kontakta oss. Vi läser alla meddelanden vi får och är tacksamma för all eventuell feedback från våra besökare.

Google Maps Kundservice – Telefon

Det finns inget telefonnummer till företagets kundtjänst.

Google Maps Kundservice – Företagets hemsida

Kundservice, allmän information och självbetjäning på maps.google.com: klicka här

Google Maps Kundservice – E-post

– Företaget erbjuder för närvarande inte kundtjänst via e-post.

Google Maps Kundservice – Facebook

Google Maps kundtjänst Facebook länk: klicka här

Google Maps Kundservice – Twitter

Google Maps officiella Twitterkonto: klicka här

Google Maps Kundservice – Chatt

– Ingen kundtjänst via chatt.

Google Maps Kundservice – Postadress

Google LLC, 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA.