Google Kundservice

Försöker du komma i kontakt med Google Kundservice. Då har du kommit till rätt ställe, här hittar du uppdaterad kontaktinformation. Du kan använda den här infon för att kontakta Google Kundservice. Här hittar du deras telefonnummer, Facebook, Twitter, e-postadress, chatt, hemsida samt postadress.

Om Google

Google är ett amerikanskt multinationellt företag som specialiserar sig på internetrelaterade produkter och tjänster. Dessa inkluderar annonsering på nätet, en sökmotor, molnlagring för dina filer via Gmail eller Drive, programvara som Docs kalkylprogram och Images viewer (ett fotogalleri), kartvisualisering med Google Maps - du kan till och med ladda ner det till mobiltelefoner! De har också andra funktioner, t.ex. YouTube-videohostingtjänst och AdsWords som hjälper dem att tillhandahålla vårt kostnadsfria utbildningsinnehåll i många olika kanaler och samtidigt kunna tjäna pengar på dem via AdSense Advertising Network . Deras huvudsakliga intäktskälla är reklam, men vi säljer också vissa hårdvaruprodukter, t.ex. den bärbara datorn Google Chromebook. De expanderar ständigt till nya områden, till exempel självkörande bilar och leveransdrönare! De har ett välkänt motto "Gör det rätta" som genomsyrar allt de gör - från hur de behandlar sina anställda, till de användaruppgifter som de samlar in. De har också åtagit sig att göra sina produkter och tjänster tillgängliga för så många människor som möjligt, oavsett var de befinner sig eller vilka möjligheter de har. De har en enorm global närvaro med kontor i över 60 länder. Deras huvudkontor ligger i Mountain View, Kalifornien - "Googleplexet" - där de har över 70 anställda, men deras största kontor ligger faktiskt i New York City. Du kan läsa mer om Google på deras webbplats.

Kontaktalternativ för kundservice:

Vi ser det som vårt uppdrag att göra allt vi kan för att säkerställa att all information på denna webbsida är korrekt och uppdaterad. Om det visar sig att du stöter på någon felaktig eller saknad information är du välkommen att kontakta oss. Vi läser alla meddelanden vi får och är tacksamma för all eventuell feedback från våra besökare.

Google Kundservice – Telefon

Telefonnumret till Googles kundtjänst är: +1-866-246-6453. Googles telefonsupport går att nå: Måndag – Fredag ​​- 9: 00-20: 00 est.

Google Kundservice – Företagets hemsida

På Google.com kan du hitta allmän information, självbetjäning och support: klicka här

Google Kundservice – E-post

– Företaget erbjuder för närvarande inte kundtjänst via e-post.

Google Kundservice – Facebook

– Företaget erbjuder för närvarande inte kundtjänst via Facebook-sida.

Google Kundservice – Twitter

Googles kundtjänst Twitter Länk: klicka här

Google Kundservice – Chatt

– Företaget erbjuder för närvarande inte kundtjänst via chatt.

Google Kundservice – Postadress

Google LLC, 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA.