GOL Kundtjänst: Hur du kontaktar

Försöker du komma i kontakt med GOL Kundtjänst. Då har du kommit till rätt ställe, här hittar du uppdaterad kontaktinformation. Du kan använda den här infon för att kontakta GOL Kundtjänst. Här hittar du deras telefonnummer, Facebook, Twitter, e-postadress, chatt, hemsida samt postadress.

Om GOL

Gol Linhas Aéreas Inteligentes S.A. ("Gol Intelligent Airlines", även känt som VRG) är ett brasilianskt lågprisflygbolag med säte i Rio de Janeiro, Brasilien, som har varit verksamt sedan den 1 januari 2020 och vars första flygning startade från Galeão-flygplatsen kl. 6.00 lokal tid på måndagsmorgonen efter att ha fått godkännande av ANAC så sent som förra veckan, vilket gav dem tillstånd att återigen bedriva laglig verksamhet efter flera år då de inte kunde göra det på grund av ekonomiska problem. Transportföretaget fick sitt tillstånd indraget 2015. Gol Linhas Aéreas Inteligentes S.A. tillhandahåller tillsammans med sina dotterbolag passagerar- och fraktflyg i Brasilien och internationellt. Företaget grundades 2001 och har sitt säte i Rio de Janeiro, Brasilien. Per den 31 december 2019 hade Gol Linhas Aéreas Inteligentes S.A. hade 554 dagliga flygningar till 106 destinationer i Brasilien och 40 internationella destinationer i 18 länder i Sydamerika, Centralamerika, Karibien, Nordamerika och Europa.

Kontaktalternativ för kundservice:

Vi ser det som vårt uppdrag att göra allt vi kan för att säkerställa att all information på denna webbsida är korrekt och uppdaterad. Om det visar sig att du stöter på någon felaktig eller saknad information är du välkommen att kontakta oss. Vi läser alla meddelanden vi får och är tacksamma för all eventuell feedback från våra besökare.

GOL Kundtjänst – Telefon

GOLs kundtjänst telefonnummer: +55-11-5504-4410. GOLs telefonsupport öppettider: 24/7.

GOL Kundtjänst – Företagets Hemsida

På voegol.com.br kan du hitta kundservice, allmän information, vanliga frågor och självbetjäning: klicka här

GOL Kundtjänst – E-post

– Företaget erbjuder för närvarande inte kundservice via e-post.

GOL Kundtjänst – Facebook

GOL kundtjänst facebook länk: klicka här

GOL Kundtjänst – Twitter

Företagets kundtjänst via twitterkonto: klicka här

GOL Kundtjänst – Chatt

GOLs kundtjänst via chat: klicka här

GOL Kundtjänst – Postadress

GOLs kundtjänst adress: Senador Salgado Filho Square, s / n, Santos Dumont Airport, Rio de Janeiro / RJ, 20021-340, Brazil.