Gnestahem Kundservice

Försöker du komma i kontakt med Gnestahem Kundservice. Då har du kommit till rätt ställe, här hittar du uppdaterad kontaktinformation. Du kan använda den här infon för att kontakta Gnestahem Kundservice. Här hittar du deras telefonnummer, Facebook, Twitter, e-postadress, chatt, hemsida samt postadress.

Gnestahems Kundservice – Kundcenter

Gnestahem AB erbjuder sina hyresgäster en mängd olika boenden med målet att vara lättillgängliga och snabba svar. De har 35 anställda inom områden som ledning, administration, kundtjänst underhåll/reparatörer som har befogenheter genom att ha makt över beslut som kräver snabba åtgärder när det behövs som mest; detta inkluderar akuta reparationer eller bortskaffande om något händer utanför normala öppettider. Företaget vill att alla som bor här ska känna sig trygga så de tillhandahåller 24 timmars service och snabbt reagera på nödsituationer. Gnestahem AB:s beredskap för nödsituationer sträcker sig längre än till ett välfyllt första hjälpen-kit. Anställda har korsutbildning inom flera områden så att de kan hoppa in och hjälpa till närhelst det behövs. De har också en evakueringsplan för de boende, som innehåller instruktioner om vad man ska göra i händelse av en brand, gasläckage eller annan nödsituation. Gnestahem AB har också ett socialt ansvar för samhället. De ger tillbaka genom att anordna evenemang och aktiviteter för de boende, till exempel grillfester på sommaren och julfester. Dessutom stöder de lokala välgörenhetsorganisationer som överensstämmer med deras värderingar. Till exempel har de samarbetat med en organisation som hjälper flyktingar att integreras i det svenska samhället.

Kontaktalternativ för kundservice:

Gnestahem Kundservice – Telefon

Gnestahems kundtjänst telefonnummer: 0158-368-20. Gnestahems kundcenter öppettider: Måndag-torsdag: 10: 00-12: 00 och 13: 00-16: 00 Fredag: 10: 00-12: 00.

Gnestahem Kundservice – Företagets hemsida

På gnestahem.se hittar du självbetjäningsalternativ, en användbar informationsdatabas, en avdelning med vanliga frågor och mycket mer: klicka här

Gnestahem Kundservice – E-post

E-postadressen till Gnestahems kundservice är: [email protected].

Gnestahem Kundservice – Facebook

har ingen kundtjänst på sin Facebook-sida.

Gnestahem Kundservice – Twitter

– Företaget erbjuder för närvarande inte kundtjänst via Twitter.

Gnestahem Kundservice – Chatt

– Ingen kundtjänst via chatt.

Gnestahem Kundservice – Postadress

Postadressen till Gnestahems kundservice: Gnestahem AB Box 52 646 21 Gnesta.