Glitter Kundservice

Försöker du komma i kontakt med Glitter Kundservice. Då har du kommit till rätt ställe, här hittar du uppdaterad kontaktinformation. Du kan använda den här infon för att kontakta Glitter Kundservice. Här hittar du deras telefonnummer, Facebook, Twitter, e-postadress, chatt, hemsida samt postadress.

Om Glitter

Glitters, det populära svenska butiksmärket som är känt för sina prisvärda och trendiga plagg, har expanderat till fyra länder med 165 butiker på alla fem kontinenter. Kända lika mycket för sin känsla för mode som de är för att göra Glitter i en tid där många tror att det inte är värt att investera för mycket pengar på accessoarer på grund av dyra priser som tas ut på vissa varuhus eller butiker; detta företag erbjuder högkvalitativa smycken utan att göra dig pank! Deras slogan är "Mer än bara mode" och de erbjuder verkligen mycket mer än bara kläder; de har nu inkluderat inredningsartiklar för hemmet som lampor, vaser och till och med möbler! Glitters uppdrag har alltid varit att få människor att känna sig nöjda med sig själva genom att erbjuda snygga kläder och accessoarer till ett överkomligt pris. Och i och med den senaste expansionen kan de nu nå ut till ännu fler människor och hjälpa dem att se ut och må så bra som möjligt! Om du letar efter ett nytt detaljhandelsmärke att älska, se till att kolla in Glitter! Du kommer inte att bli besviken.

Kontaktalternativ för kundservice:

Vi ser det som vårt uppdrag att göra allt vi kan för att säkerställa att all information på denna webbsida är korrekt och uppdaterad. Om det visar sig att du stöter på någon felaktig eller saknad information är du välkommen att kontakta oss. Vi läser alla meddelanden vi får och är tacksamma för all eventuell feedback från våra besökare.

Glitter Kundservice – Telefon

Telefonnumret till Glitters kundtjänst är: 08-51-80-20-80. Glitters telefonsupport går att nå: Veckodag: 09: 00-12: 00.

Glitter Kundservice – Företagets hemsida

På glitter.se kan du hitta allmän information, självbetjäning och support: klicka här

Glitter Kundservice – E-post

E-postadressen till företagets kundtjänst är: [email protected].

Glitter Kundservice – Facebook

Glitter officiella Facebook-sida/Facebook messenger: klicka här

Glitter Kundservice – Twitter

– Glitter har ingen kundtjänst på sitt Twitterkonto

Glitter Kundservice – Chatt

– Företaget erbjuder för närvarande inte kundtjänst via chatt.

Glitter Kundservice – Postadress

Peter Myndes Backe 12, 118 46 Stockholm, Sverige.