Ginza.se Kundservice

Försöker du komma i kontakt med Ginza.se Kundservice. Då har du kommit till rätt ställe, här hittar du uppdaterad kontaktinformation. Du kan använda den här infon för att kontakta Ginza.se Kundservice. Här hittar du deras telefonnummer, Facebook, Twitter, e-postadress, chatt, hemsida samt postadress.

Ginza.ses Kundservice – Telefon

Grundaren Hasse Haraldsson i Fåglum fick sin första skiva, "Long Tall Sally" av Elvis Presley. När det var dags att köpa fler själv hade han dock en lång väg att gå till skivbutiken - därför skickade grundaren snart ut brev där han sökte efter postorderföretag som kunde leverera skivor direkt in i köket där de väntade! Det krävdes inte mycket för att räkna ut i vilken riktning saker och ting behövde gå: Brevbäraren som levererade post verkade alltid vara en så oviktig detalj jämfört med allt annat som hände här i alla fall. 1965 grundades Fåglums Postorder med en enda katalog och några hundra titlar. Företaget har sedan dess blommat ut till en internationellt erkänd postorderjätte som säljer allt från skivor till porslinsfigurer och kosmetika (och naturligtvis fortfarande specialiserat sig på musik). Företagets filosofi är enkel: att göra det enkelt för människor att handla, oavsett var de bor. Fåglums Postorder har funnits i över 50 år och företaget drivs fortfarande av Hasse Haraldsson och hans familj. Det är ett bevis på deras hårda arbete (och Elvis Presley) att de har kunnat hålla igång verksamheten så länge - och det ser inte ut att finnas några tecken på att de kommer att sakta ner.

Kontaktalternativ för kundservice:

Ginza.se Kundservice – Telefon

Ginza.ses kundtjänst telefonnummer: 0512-299-50. Ginza.ses kundcenter öppettider: Måndag: 10: 00-17: 00 Tisdag-torsdag: 13: 00-17: 00 Fredag: 10: 00-13: 00.

Ginza.se Kundservice – Företagets hemsida

På ginza.se kan du hitta självbetjäning, informationsdatabas, vanliga frågor och allmän information: klicka här

Ginza.se Kundservice – E-post

Kunder kan kontakta Ginza.se kundtjänst via e-postadressen: [email protected].

Ginza.se Kundservice – Facebook

Ginza.se kundtjänst facebook länk: klicka här

Ginza.se Kundservice – Twitter

– Företaget erbjuder för närvarande inte kundtjänst via Twitter.

Ginza.se Kundservice – Chatt

– Företaget erbjuder för närvarande inte kundtjänst via chatt.

Ginza.se Kundservice – Postadress

Ginza.ses kundtjänst adress: Ginza AB Fåglum 465 81 NOSSEBRO.