Gina Tricot Kundtjänst: Hur du kontaktar

Försöker du komma i kontakt med Gina Tricot Kundtjänst: Hur du kontaktar. Då har du kommit till rätt ställe, här hittar du uppdaterad kontaktinformation. Du kan använda den här infon för att kontakta Gina Tricot Kundtjänst: Hur du kontaktar. Här hittar du deras telefonnummer, Facebook, Twitter, e-postadress, chatt, hemsida samt postadress.

Om Gina Tricot

Gina Tricot etablerades 1997 som en svensk detaljhandelskedja designad för att erbjuda kvinnor det senaste inom mode. Idag driver de cirka 150 butiker i fyra europeiska länder, samt e-handel inom Europa. Nittiosju procent av Gina Tricots 1 500 anställda är kvinnor. Gina Tricots design bygger på de senaste internationella modetrenderna. Företaget erbjuder ett brett utbud av kläder, inklusive toppar, klänningar, byxor, jeans och jackor, samt ett urval av accessoarer. Gina Tricot är känt för sina överkomliga priser och sin trendiga design. Företaget har butiker i Sverige, Norge, Danmark och Finland, samt en nätbutik som levererar till 28 europeiska länder. Gina Tricot är ett privatägt företag som ägs av familjen Stefan Persson. Gina Tricot strävar efter att erbjuda de senaste modetrenderna till överkomliga priser. Företaget driver cirka 150 butiker i fyra europeiska länder, samt en e-handel

Kontaktalternativ för kundservice:

Vi ser det som vårt uppdrag att göra allt vi kan för att säkerställa att all information på denna webbsida är korrekt och uppdaterad. Om det visar sig att du stöter på någon felaktig eller saknad information är du välkommen att kontakta oss. Vi läser alla meddelanden vi får och är tacksamma för all eventuell feedback från våra besökare.

Gina Tricot Kundtjänst – Telefon

Det finns inget telefonnummer till företagets kundtjänst.

Gina Tricot Kundtjänst – Företagets hemsida

På ginatricot.com kan du hitta kundservice, allmän information, vanliga frågor och självbetjäning: klicka här

Gina Tricot Kundtjänst – E-post

E-postadressen till Gina Tricots kundsupport är: [email protected].

Gina Tricot Kundtjänst – Facebook

Företagets kundtjänst via Facebook-sida: klicka här

Gina Tricot Kundtjänst – Twitter

– kundsupport är inte tillgänglig på Twitter.

Gina Tricot Kundtjänst – Chatt

– Företaget erbjuder för närvarande inte kundsupport via chatt.

Gina Tricot Kundtjänst – Postadress

Teknologgatan 2, 503 38 Borås, Sverige.