Gekås Kundservice

Försöker du komma i kontakt med Gekås Kundservice. Då har du kommit till rätt ställe, här hittar du uppdaterad kontaktinformation. Du kan använda den här infon för att kontakta Gekås Kundservice. Här hittar du deras telefonnummer, Facebook, Twitter, e-postadress, chatt, hemsida samt postadress.

Om Gekås

Gekås Ullared är en svensk besöksattraktion som har besökts av nästan 5 miljoner människor per år. Butiken erbjuder fantastiska erbjudanden för shoppare, som kommer hit för att roa sig med vänner och familj förutom att shoppa! Att äta på någon av våra restauranger eller bo inom hotellet kommer att göra din upplevelse ännu mer minnesvärd när du drar nytta av lokala evenemang som sker över hela staden som till exempel livemusikföreställningar vissa dagar under vardagskvällar - det får det verkligen att kännas levande när det är mycket som händer i stället för att bara sitta fast inomhus, eftersom vi vet hur skönt varmt väder kan vara efter att ha arbetat hårt ute varje dag för att sola eller ta en simtur i poolen. Om du letar efter något annorlunda att göra på din nästa semester, varför inte komma och utforska Ullared? Det finns så mycket att se och göra, och du kommer garanterat att hitta några bra fynd också! År 2021 slutförde de byggandet av sin nyaste byggnad som rymmer ytterligare en våning med restauranger och andra bekvämligheter för kunder som stannar över när de handlar på ditt vanliga köpcentrum! Detta gör det ännu bekvämare för dem som vill göra en dag eller helg av sin resa, eftersom de nu kan njuta av ett större utbud av matalternativ och helt enkelt koppla av mellan att spendera pengar på alla fantastiska erbjudanden som finns tillgängliga.

Kontaktalternativ för kundservice:

Vi ser det som vårt uppdrag att göra allt vi kan för att säkerställa att all information på denna webbsida är korrekt och uppdaterad. Om det visar sig att du stöter på någon felaktig eller saknad information är du välkommen att kontakta oss. Vi läser alla meddelanden vi får och är tacksamma för all eventuell feedback från våra besökare.

Gekås Kundservice – Telefon

Gekås kundtjänst telefonnummer: 346-37-500. Gekås kundcenter öppettider: Måndag-Fredag: 08: 00-20: 00 Lördag: 07: 00-18: 00 Söndag: 08: 00-18: 00.

Gekås Kundservice – Företagets Hemsida

På gekas.com kan du hitta kundservice, allmän information, vanliga frågor och självbetjäning: klicka här

Gekås Kundservice – E-post

– Ingen e-postadress till kundtjänsten finns angiven.

Gekås Kundservice – Facebook

Gekås kundtjänst facebook länk: klicka här

Gekås Kundservice – Twitter

– Företaget erbjuder för närvarande inte kundtjänst via Twitter.

Gekås Kundservice – Chatt

– Ingen kundtjänst via chatt.

Gekås Kundservice – Postadress

Gekås kundtjänst adress: Danska vägen 13 311 60 Ullared, Sweden.