Garmin Kundtjänst: Hur du kontaktar

Försöker du komma i kontakt med Garmin Kundtjänst: Hur du kontaktar. Då har du kommit till rätt ställe, här hittar du uppdaterad kontaktinformation. Du kan använda den här infon för att kontakta Garmin Kundtjänst: Hur du kontaktar. Här hittar du deras telefonnummer, Facebook, Twitter, e-postadress, chatt, hemsida samt postadress.

Om Garmin

Garmins produkter är utformade för att förbättra människors liv på många olika sätt. De gör det lättare för förare i alla samhällsskikt, oavsett om de befinner sig på land eller till sjöss; genom sina marina GPS-system som hjälper piloter att navigera på haven utan att gå vilse tillsammans med andra användbara funktioner som trådlös uppkoppling som gör det möjligt för användare hemma att komma åt under flygtiden så att du inte behöver sluta med vad du gör bara för att det var något som nämndes av flygtrafikledningen! När det gäller fitness trackers erbjuder Garmins mer än de flesta, nämligen till stor del tack vare företagets fokus på att leverera exakta data som kan användas för att förbättra träningen. Och för dem som gillar att gå utanför de upptrampade vägarna finns det få bättre alternativ än en Garmin GPS-enhet, som kan hjälpa dig att hitta tillbaka när du är långt hemifrån. Garmin är ett företag som designar och tillverkar konsumentelektronik framför allt GPS-apparater. Företaget grundades 1989 av Gary Burrell och Min Kao i Lenexa, Kansas, USA. Garmins produkter används över hela världen av konsumenter, OEM-företag inom fordonsindustrin, flyg-, marin- och friluftsindustrin. Några av de mest populära Garmin-produkterna är GPSMAP-serien av sjökortsplotare för marinbruk , GNS-serien av flygnavigatorer, Forerunner-serien av träningsklockor och Edge-serien av cykeldatorer. Garmin är också känt för sina navigationssystem för bilar, som finns inbyggda i många bilar från olika tillverkare. Den mest populära Garmin-produkten för bilar är Nuvi-serien av bärbara navigatorer.

Kontaktalternativ för kundservice:

Vi ser det som vårt uppdrag att göra allt vi kan för att säkerställa att all information på denna webbsida är korrekt och uppdaterad. Om det visar sig att du stöter på någon felaktig eller saknad information är du välkommen att kontakta oss. Vi läser alla meddelanden vi får och är tacksamma för all eventuell feedback från våra besökare.

Garmin Kundtjänst – Telefon

Garmins kundtjänst telefonnummer: 031-363-10-00. Garmins kundcenter öppettider: Måndag – lördag: 8: 30-16: 00.

Garmin Kundtjänst – Företagets hemsida

Självbetjäning, informationsdatabas, vanliga frågor och allmän information på Garmin.com: klicka här

Garmin Kundtjänst – E-post

– Företaget erbjuder för närvarande inte kundsupport via e-post.

Garmin Kundtjänst – Facebook

Garmins kundtjänst Facebook länk: klicka här

Garmin Kundtjänst – Twitter

Garmins kundtjänst Twitter Länk: klicka här. klicka här

Garmin Kundtjänst – Chatt

Garmins kundtjänst via chat: klicka här

Garmin Kundtjänst – Postadress

Uggledalsvägen 13, 427 40 Billdal.

Scroll to Top