G4S Kundservice

Försöker du komma i kontakt med G4S Kundservice. Då har du kommit till rätt ställe, här hittar du uppdaterad kontaktinformation. Du kan använda den här infon för att kontakta G4S Kundservice. Här hittar du deras telefonnummer, Facebook, Twitter, e-postadress, chatt, hemsida samt postadress.

G4S Kundservice – Telefon

G4S är ett företag som har verksamhet i 125 länder och 657 tusen anställda. Historien om G4S, som nu är ett av världens största säkerhetsföretag, kan spåras tillbaka till Danmark. Företaget bildades 2004 genom en fusion mellan brittiska Securicor plc och danska Group 4 Falck A/S. Företaget började som en räddningstjänst för Köpenhamnsborna innan det utvecklades till vad det är i dag - ett företag som tillhandahåller utrustning som låssmeder eller ID-kort om du skulle behöva dem! Företaget har en stor närvaro i Storbritannien med över 100 000 anställda. GUS (Group United Services) är deras största division och tillhandahåller säkerhet för flygplatser, sjukhus, banker och andra institutioner. De har också en stark internationell närvaro med verksamhet i Nordamerika, Europa, Asien och Stillahavsområdet, Afrika och Sydamerika. När det gäller GDS (Group Detection Services) är en av de viktigaste av deras tjänster. Denna del av företaget tillhandahåller säkerhetskontroller för flygplatser och annan kritisk infrastruktur. De tillhandahåller också säkerhet vid evenemang som OS eller VM i fotboll.

Kontaktalternativ för kundservice:

G4S Kundservice – Telefon

Telefonnumret till G4S kundtjänst är: +44-0208-770-7000. G4S telefonsupport går att nå: Måndag-Fredag: 08: 00-17: 00 GMT.

G4S Kundservice – Företagets hemsida

Kundservice, allmän information och självbetjäning på g4s.com: klicka här

G4S Kundservice – E-post

– Företaget erbjuder för närvarande inte kundsupport via e-post.

G4S Kundservice – Facebook

G4S kundtjänst facebook länk: klicka här

G4S Kundservice – Twitter

– Företaget erbjuder för närvarande inte kundtjänst via Twitter.

G4S Kundservice – Chatt

– Företaget erbjuder för närvarande inte kundsupport via chatt.

G4S Kundservice – Postadress

Företagets kundtjänst postadress: G4S plc 5th Floor, Southside 105 Victoria Street London SW1E 6QT United Kingdom.