Fyndiq Kundservice

Försöker du komma i kontakt med Fyndiq Kundservice. Då har du kommit till rätt ställe, här hittar du uppdaterad kontaktinformation. Du kan använda den här infon för att kontakta Fyndiq Kundservice. Här hittar du deras telefonnummer, Facebook, Twitter, e-postadress, chatt, hemsida samt postadress.

Om Fyndiq

Fyndiq är ett e-handelsföretag som säljer produkter från olika varumärken på nätet. Teamet bakom Fyndiq är Dinesh Nayar (grundare), Fredrik Norberg, Micael Widell & David Brudö med Dan Nilsson som alla har roller att spela för att se till att ditt köp går smidigt från början till slut! På den här webbplatsen hittar du inga lager eller fabriker utan varje produkt skickas direkt från butiken så det finns absolut ingen leveranstid! Det fina med Fyndiq är att du kan hitta produkter från många olika butiker på ett och samma ställe. Det gör det väldigt enkelt att jämföra priser och hitta de bästa erbjudandena. Och om du inte är säker på vad du letar efter har Fyndiq-teamet sammanställt några fantastiska produktsamlingar för att hjälpa dig komma igång. Om du letar efter ett bra erbjudande på något specifikt, eller om du bara vill hitta några nya idéer, är Fyndiq det perfekta stället att börja leta på. Med miljontals produkter att välja mellan och nya erbjudanden som läggs till varje dag kan du garanterat hitta exakt det du letar efter till ett pris som du kommer att älska.

Kontaktalternativ för kundservice:

Vi ser det som vårt uppdrag att göra allt vi kan för att säkerställa att all information på denna webbsida är korrekt och uppdaterad. Om det visar sig att du stöter på någon felaktig eller saknad information är du välkommen att kontakta oss. Vi läser alla meddelanden vi får och är tacksamma för all eventuell feedback från våra besökare.

Fyndiq Kundservice – Telefon

Det finns inget telefonnummer till företagets kundtjänst.

Fyndiq Kundservice – Företagets hemsida

Kundservice, allmän information och självbetjäning på fyndiq.se: klicka här

Fyndiq Kundservice – E-post

Kunder kan kontakta Fyndiq kundtjänst via e-postadressen [email protected].: seller@fyndiq.com.

Fyndiq Kundservice – Facebook

Företagets kundtjänst via Facebook-sida: klicka här

Fyndiq Kundservice – Twitter

Fyndiq officiella Twitterkonto: klicka här. klicka här

Fyndiq Kundservice – Chatt

– Företaget erbjuder för närvarande inte kundtjänst via chatt.

Fyndiq Kundservice – Postadress

Ynglingagatan 16, SE-113 47 Stockholm.

Scroll to Top