Fruugo Kundservice

Försöker du komma i kontakt med Fruugo Kundservice. Då har du kommit till rätt ställe, här hittar du uppdaterad kontaktinformation. Du kan använda den här infon för att kontakta Fruugo Kundservice. Här hittar du deras telefonnummer, Facebook, Twitter, e-postadress, chatt, hemsida samt postadress.

Om Fruugo

Fruugo är en global marknadsplats på nätet som underlättar handel över internationella gränser. Privata återförsäljare kan sälja sina varor på de språk och i de valutor som kunderna väljer genom ett avtal mellan Fruujo, själva företaget (grundat 2006), och en annan privat partner som har rätt att använda deras plattformsleverantörs tjänster. På fruuguard hittar användarna hundratals och miljontals produkter från olika kategorier som kläder, accessoarer, smycken, leksaker, elektronik, hem, trädgård, konst, sportutrustning, husdjur, redskap, vad som helst! Vilka är fördelarna med att använda Fruugo? Fruugo är ett utmärkt sätt att köpa produkter från olika länder utan att behöva oroa sig för språkbarriärer eller valutakurser. Du kan också vara säker på att du får bästa möjliga pris på ditt köp, eftersom vår marknadsplats har ett konkurrenskraftigt prissättningssystem som tar hänsyn till olika återförsäljares försäljningspriser. Dessutom erbjuder Fruugo en bekväm returpolicy om du inte är nöjd med ditt köp. Så varför inte ge det ett försök redan idag? Du kanske blir förvånad över vad du kan hitta!

Kontaktalternativ för kundservice:

Vi ser det som vårt uppdrag att göra allt vi kan för att säkerställa att all information på denna webbsida är korrekt och uppdaterad. Om det visar sig att du stöter på någon felaktig eller saknad information är du välkommen att kontakta oss. Vi läser alla meddelanden vi får och är tacksamma för all eventuell feedback från våra besökare.

Fruugo Kundservice – Telefon

Fruugos kundtjänst telefonnummer: +44-0-161-938-0150. Fruugos kundcenter öppettider: Inte publicerad.

Fruugo Kundservice – Företagets Hemsida

På fruugo.se kan du hitta allmän information, självbetjäning och support: klicka här

Fruugo Kundservice – E-post

– Ingen e-postadress till kundtjänsten finns angiven.

Fruugo Kundservice – Facebook

– Företaget erbjuder för närvarande inte kundservice via facebook messenger.

Fruugo Kundservice – Twitter

– Företaget erbjuder för närvarande inte kundtjänst via Twitter.

Fruugo Kundservice – Chatt

– Företaget erbjuder för närvarande inte kundtjänst via chatt.

Fruugo Kundservice – Postadress

Fruugo kundtjänst adress: Fruugo.com Limited, Fountain Street House, 13 Fountain Street, Ulverston, Cumbria, LA12 7EQ, United Kingdom.