Försäkringskassan Kundtjänst: Hur du kontaktar

Försöker du komma i kontakt med Försäkringskassan Kundtjänst. Då har du kommit till rätt ställe, här hittar du uppdaterad kontaktinformation. Du kan använda den här infon för att kontakta Försäkringskassan Kundtjänst. Här hittar du deras telefonnummer, Facebook, Twitter, e-postadress, chatt, hemsida samt postadress.

Om Försäkringskassan

Den statliga myndigheten Försäkringskassan betalar ut socialförsäkringsförmåner och bidrag och hjälper sjukskrivna att komma tillbaka till arbetslivet. Med 14 000 anställda som varje år gör 50 miljoner utbetalningar som är värda en fjärdedel av Sveriges budget - är Försäkringskassans uppdrag att se till att alla svenskar kan lita på sitt skyddsnät när de behöver det som mest -vilket gör dem till en av våra största svenska organisationer i termer av hanterade medel per år med kontor i 65 städer - denna organisation gör mer än att bara dela ut ekonomiskt stöd, utan dess arbete går tillräckligt djupt för att människor inte ska falla genom sprickorna. Försäkringskassan är mest känd för två saker; dels för att den betalar ut sociala förmåner och bidrag, dels för att den hjälper sjukskrivna personer att komma tillbaka till arbetet. Men det finns så mycket mer än vad man kan se på den här myndigheten. I själva verket är dess arbete är avgörande för att Sverige ska fungera smidigt.

Kontaktalternativ för kundservice:

Försäkringskassan Kundtjänst: Hur du kontaktar – Telefon

Försäkringskassans kundtjänst telefonnummer: 0771-524-524. Försäkringskassans telefonsupport öppettider: Måndag till fredag: 09: 00-15: 00.

Försäkringskassan Kundtjänst: Hur du kontaktar – Företagets hemsida

Självbetjäning, informationsdatabas, vanliga frågor och allmän information på forsakringskassan.se: klicka här

Försäkringskassan Kundtjänst: Hur du kontaktar – E-post

Försäkringskassans kundtjänst e-postadress: [email protected].

Försäkringskassan Kundtjänst: Hur du kontaktar – Facebook

Försäkringskassans kundtjänst facebook länk: klicka här

Försäkringskassan Kundtjänst: Hur du kontaktar – Twitter

Försäkringskassans kundtjänst twitter Länk: klicka här

Försäkringskassan Kundtjänst: Hur du kontaktar – Chatt

– Företaget erbjuder för närvarande inte kundtjänst via chatt.

Försäkringskassan Kundtjänst: Hur du kontaktar – Postadress

Försäkringskassan kundtjänst adress: LM Ericssons väg 30, Hägersten.