Footish Kundservice

Försöker du komma i kontakt med Footish Kundservice. Då har du kommit till rätt ställe, här hittar du uppdaterad kontaktinformation. Du kan använda den här infon för att kontakta Footish Kundservice. Här hittar du deras telefonnummer, Facebook, Twitter, e-postadress, chatt, hemsida samt postadress.

Om Footish

Footish är ett svenskt företag som säljer streetwear och sneakers. År 2007 öppnade två barndomsvänner en e-handelsbutik vid fyren för att sälja skor som de älskade så mycket när de växte upp i Uppsala (en universitetsstad). Namnet "Footish" kommer från deras fokus på denna typ av kläder; de erbjuder också klädkollektioner både online eller i sin fysiska lokal precis bredvid tillsammans med accessoarer för alla dina behov! Om du letar efter de senaste trenderna inom streetwear och sneakers är Footish rätt ställe för dig. Det här svenska företaget erbjuder en onlinebutik och en fysisk lokal där du kan hitta de senaste modestilarna och köpa de skor du älskar. Med ett brett utbud av klädkollektioner och accessoarer finns Foototish på plats för att hjälpa dig att skapa din perfekta outfit. Så vad väntar du på? Beställ din nästa outfit från Footish idag!

Kontaktalternativ för kundservice:

Vi ser det som vårt uppdrag att göra allt vi kan för att säkerställa att all information på denna webbsida är korrekt och uppdaterad. Om det visar sig att du stöter på någon felaktig eller saknad information är du välkommen att kontakta oss. Vi läser alla meddelanden vi får och är tacksamma för all eventuell feedback från våra besökare.

Footish Kundservice – Telefon

Footishs kundtjänst telefonnummer: 018-13-06-17. Footishs kundcenter öppettider: Måndag-Fredag: 11: 00-18: 30 Lördag: 11: 00-16: 00.

Footish Kundservice – Företagets Hemsida

Kundservice, allmän information och självbetjäning på footish.se: klicka här

Footish Kundservice – E-post

E-postadressen till företagets kundtjänst är: General questions: info@footish.se Questions about your order: kundtjanst@footish.se.

Footish Kundservice – Facebook

Footish på deras officiella Facebook-sida: klicka här

Footish Kundservice – Twitter

– Företaget erbjuder för närvarande inte kundtjänst via Twitter.

Footish Kundservice – Chatt

– Företaget erbjuder för närvarande inte kundtjänst via chatt.

Footish Kundservice – Postadress

Postadressen till Footishs kundtjänst: Footish AB Östra Ågatan 9 753 22 Uppsala Sverige.

Scroll to Top