Foot Locker Kundservice

Försöker du komma i kontakt med Foot Locker Kundservice. Då har du kommit till rätt ställe, här hittar du uppdaterad kontaktinformation. Du kan använda den här infon för att kontakta Foot Locker Kundservice. Här hittar du deras telefonnummer, Facebook, Twitter, e-postadress, chatt, hemsida samt postadress.

Om Foot Locker

Foot Locker är en populär amerikansk butik som specialiserar sig på skor och sportkläder. Du kan hitta många av favoriterna från hemmet, men oftast till högre priser än vad du skulle betala här på orten - definitivt en one stop shop för alla sportentusiaster som vill ha sina nyaste skor! Personalen hjälper alltid gärna till, och det finns oftast rea på rea så att du kan göra ett fynd. De erbjuder gratis frakt för beställningar över 75 dollar, vilket är bra om du vill köpa något till ett speciellt tillfälle. Min enda kritik skulle vara att deras sortiment inte är lika bra som några av de andra sportklädesbutikerna där ute. På det hela taget skulle jag definitivt rekommendera Foot Locker till alla som letar efter ett bra urval av sportkläder och skor!

Kontaktalternativ för kundservice:

Foot Locker Kundservice – Telefon

Telefonnumret till Foot Lockers kundtjänst är: 020-075-39-96. Foot Lockers telefonsupport går att nå: Måndag-lördag: 10: 00-18: 00.

Foot Locker Kundservice – Företagets hemsida

På footlocker.se kan du hitta allmän information, självbetjäning och support: klicka här

Foot Locker Kundservice – E-post

Kunder kan kontakta Foot Locker kundtjänst via e-postadressen: [email protected].

Foot Locker Kundservice – Facebook

Kontakta Foot Locker på deras officiella Facebook-sida: klicka här

Foot Locker Kundservice – Twitter

Foot Lockers kundtjänst twitter Länk: klicka här

Foot Locker Kundservice – Chatt

– Företaget erbjuder för närvarande inte kundsupport via chatt.

Foot Locker Kundservice – Postadress

Foot Lockers kundtjänst adress: P.O. Box 309, 4130 EH Vianen, the Netherlands.