Foodora Kundservice

Vill du nå kundtjänst hos Foodora Kundservice. Vi har sammanställt all uppdaterad kontaktinformation för att komma i kontakt med Foodora Kundservice. Här finns deras telefonnummer, epostadress, Facebook, Twitter, hemsida, chatt och postadress med mera.

Om Foodora

Tänk om du kunde beställa mat från din favoritrestaurang utan att behöva lämna hemmet? Foodora är ett leveransföretag som erbjuder den här tjänsten, och idag ägs det av Delivery Hero. Med mer än 2700 anställda över hela världen - inklusive de i Amerika - ser de till att alla får sin mat!

Det bästa med dem kan vara hur enkelt allt verkar: välj bara vilken typ av maträtt (eller dryck!) du vill ha levererad när du gör en onlinebeställning hos och de sköter resten. Webbplatsen finns också på ditt språk, så det är lätt att hitta rätt mat även om du inte kan danska eller japanska!

Foodora är ett företag som levererar mat från olika restauranger och butiker till din dörr. De har 7500 anslutna partners i Sverige, med 60 platser runt om i landet som erbjuder hemleverans av Foodorans anställda! De har ett nära samarbete med restaurangen, så du kan vara säker på att maten tillagas av proffs. Du kan också beställa under lunchrasten eller efter middagen, eftersom de har öppet dygnet runt!

Kontaktalternativ för kundservice:

Foodora Kundservice – Telefon

För närvarande erbjuder inte företaget kundtjänst via telefon.

Foodora Kundservice – Företagets hemsida

Självbetjäning, informationsdatabas, vanliga frågor och allmän information på foodora.se: klicka här

Foodora Kundservice – E-post

E-postadressen till Foodoras kundtjänst är: [email protected].

Foodora Kundservice – Facebook

Foodora kundtjänst facebook länk: klicka här

Foodora Kundservice – Twitter

– Företaget erbjuder för närvarande inte kundtjänst via Twitter.

Foodora Kundservice – Chatt

– Företaget erbjuder för närvarande inte kundtjänst via chatt.

Foodora Kundservice – Postadress

Foodoras kundtjänst adress: foodora AB Ringvägen 100 11860 Stockholm.