Folktandvården Kundservice

Försöker du komma i kontakt med Folktandvården Kundservice. Då har du kommit till rätt ställe, här hittar du uppdaterad kontaktinformation. Du kan använda den här infon för att kontakta Folktandvården Kundservice. Här hittar du deras telefonnummer, Facebook, Twitter, e-postadress, chatt, hemsida samt postadress.

Kontakt Folktandvårdens Kundservice – Kundcenter

År 1938 infördes offentlig tandvård för första gången. Till en början gällde den endast barn och ungdomar, men med tiden ändrades detta då fler yrkesgrupper började arbeta med att förebygga karies, bland annat hygienister som började arbeta med svenska vuxna runt 1960-70-talen - det var då de började fokusera på förebyggande åtgärder i stället för att bara behandla befintliga problem. Det är intressant att tänka på hur mycket den offentliga tandvården har förändrats genom åren. Det som började som en tjänst för barn och ungdomar utvidgades gradvis till att även omfatta vuxna, tack vare insatser från yrkesverksamma som insåg att förebyggande åtgärder är avgörande. I dag åtnjuter svenska medborgare en av världens bästa tandvård - allt tack vare dessa tidiga pionjärer. Så nästa gång du är hos tandläkaren kan du ta en stund och tänka på hur långt vi har kommit - och tacka de tidiga pionjärerna för deras visioner. Vem vet var vi hade varit i dag utan dem?

Kontaktalternativ för kundservice:

Folktandvården Kundservice – Telefon

Folktandvårdens kundtjänst telefonnummer: 020-687-55-00. Folktandvårdens kundcenter öppettider: Måndag-Fredag: 07: 00-19: 00.

Folktandvården Kundservice – Företagets hemsida

På folktandvarden.se hittar du självbetjäningsalternativ, en användbar informationsdatabas, en avdelning med vanliga frågor och mycket mer: klicka här

Folktandvården Kundservice – E-post

E-postadressen till Folktandvårdens kundtjänst är: [email protected].

Folktandvården Kundservice – Facebook

Folktandvården officiella Facebook-sida/Facebook messenger: klicka här

Folktandvården Kundservice – Twitter

– Företaget erbjuder för närvarande inte kundtjänst via Twitter.

Folktandvården Kundservice – Chatt

– Företaget erbjuder för närvarande inte kundservice via chatt.

Folktandvården Kundservice – Postadress

– Ingen postadress till kundtjänsten finns angiven.