Folksam Kundservice

Försöker du komma i kontakt med Folksam Kundservice. Då har du kommit till rätt ställe, här hittar du uppdaterad kontaktinformation. Du kan använda den här infon för att kontakta Folksam Kundservice. Här hittar du deras telefonnummer, Facebook, Twitter, e-postadress, chatt, hemsida samt postadress.

Om Folksam

Företaget Folksam har en lång historia då det bildades genom en sammanslagning av två föreningar som fokuserade på försäkringar. Hos detta företag kan privatpersoner och företag teckna olika typer av försäkringar med deras kundägda karaktär som går tillbaka hela 1925 när de först öppnade för verksamheten efter att ha blivit en enhet igen under sitt ursprungliga namn - Stenmaskningsindustriken (försäkringsbolaget). I år utvidgades de också till att erbjuda fondtjänster som pensionskonton eller aktier vid sidan av sparkonton. Dessa beror på vad du vill göra genom din försäkring: om du agerar individuellt/företagsmässigt etc., vilket kommer att avgöra villkoren och villkoren för täckningen. Folksams kundservice är utmärkt och företaget erbjuder ett brett utbud av tjänster och stöd till sina försäkringstagare. Det finns också gott om rabatter om du tecknar mer än en typ av försäkring hos dem eller om du är student. En sak som du bör vara medveten om är att Folksam inte har de billigaste premierna. Men som man säger, man får vad man betalar för och i det här fallet får man ett företag med en lång historia av nöjda kunder som alltid är villiga att hjälpa till.

Kontaktalternativ för kundservice:

Folksam Kundservice – Telefon

Folksams kundtjänst telefonnummer: 0771-950-950. Folksams kundcenter öppettider: Måndag-Fredag: 07: 30-21: 00 Lördag-söndag: 09: 00-19: 00.

Folksam Kundservice – Företagets hemsida

På folksam.se kan du hitta självbetjäning, informationsdatabas, vanliga frågor och allmän information: klicka här

Folksam Kundservice – E-post

– Företaget erbjuder för närvarande inte kundservice via e-post.

Folksam Kundservice – Facebook

Folksam kundtjänst facebook länk: klicka här

Folksam Kundservice – Twitter

– Företaget erbjuder för närvarande inte kundtjänst via Twitter.

Folksam Kundservice – Chatt

– Företaget erbjuder för närvarande inte kundtjänst via chatt.

Folksam Kundservice – Postadress

Företagets kundtjänst postadress: Bohusgatan 14, Stockholm, 10660, SE.