Folkraceshop Kundservice

Försöker du komma i kontakt med Folkraceshop Kundservice. Då har du kommit till rätt ställe, här hittar du uppdaterad kontaktinformation. Du kan använda den här infon för att kontakta Folkraceshop Kundservice. Här hittar du deras telefonnummer, Facebook, Twitter, e-postadress, chatt, hemsida samt postadress.

Folkraceshops Kundsupport – Telefon

Folkraceshop är ett företag som tillhandahåller delar och tillbehör till landets bilister till ett överkomligt pris. De började 2006 med ett mål: att tillhandahålla billiga ersättningsdelar för bilar som ofta renoveras eller repareras av folkraceförare, liksom andra entusiaster inom alla discipliner av motorsport inklusive ovalbanor som dirt jumping där hållbarhet spelar störst roll eftersom du frågar ditt fordon komfort under hård kontakt när du landar från de höga hoppen! I dag säljer vi fler icke-race-relaterade produkter, men om det finns något som våra kunder vill att vi ska prioritera så är det fortfarande att se till att varje produkt som erbjuds har högsta kvalitet och värde för pengarna. De har ett nära samarbete med några av de största namnen i branschen och köper endast produkter från välrenommerade och kvalificerade leverantörer så att de kan garantera att deras kunder inte får några problem med sina inköp - oavsett om det är problem med att montera delen eller problem med kvaliteten.

Kontaktalternativ för kundservice:

Folkraceshop Kundservice – Telefon

Folkraceshops kundtjänst telefonnummer: 070-213-56-40. Folkraceshops telefonsupport öppettider: Måndag-Fredag: 08: 00-17: 00.

Folkraceshop Kundservice – Företagets hemsida

Kundservice, allmän information och självbetjäning på folkraceshop.se: klicka här

Folkraceshop Kundservice – E-post

E-postadressen till företagets kundtjänst är: [email protected].

Folkraceshop Kundservice – Facebook

Företagets kundtjänst via facebook-sida: klicka här

Folkraceshop Kundservice – Twitter

– Företaget erbjuder för närvarande inte kundtjänst via Twitter.

Folkraceshop Kundservice – Chatt

– Företaget erbjuder för närvarande inte kundtjänst via chatt.

Folkraceshop Kundservice – Postadress

Folkraceshop kundtjänst adress: Folkraceshop Sverige AB Berglundavägen 1F 702 36 Örebro.