Flyr Kundtjänst

Försöker du komma i kontakt med Flyr Kundtjänst. Då har du kommit till rätt ställe, här hittar du uppdaterad kontaktinformation. Du kan använda den här infon för att kontakta Flyr Kundtjänst. Här hittar du deras telefonnummer, Facebook, Twitter, e-postadress, chatt, hemsida samt postadress.

Om Flyr

Det norska lågprisflygbolaget Flyr har en kort men spännande historia. De grundades 2014 och inom två år blev de Norges mest populära inrikesflygbolag med över 50 % marknadsandel! De flyger rutter runt om i landet, inklusive större städer som Oslo och Bergen, men också till mer äventyrliga platser som du kanske inte hittar på andra flygbolags tidtabeller, som till exempel Moss - en vacker ö på vägen mellan Trondheim och Hammerfest där många oljeplattformar vakar över naturresurser som finns under tjocka lager av bergsformationer som går tillbaka till miljontals, om inte miljarder och åter miljarder år sedan (långt innan jorden existerade)! Som flyr är ett flygbolag och handlar om att ge människor möjlighet att utforska mer av Norge för mindre pengar. Deras filosofi är enkel: flygresor inom landet ska vara överkomliga för alla. Därför erbjuder de låga priser och ett stort antal olika biljettyper så att du kan välja det alternativ som bäst passar dina behov. Och naturligtvis har de ett brett utbud av priser att välja mellan, beroende på när och vart du vill flyga. För att sammanfatta det hela: Flyr handlar om att göra flygresor i Norge mer tillgängliga och bekväma, så att fler människor kan utforska landets fantastiska landskap och unika kultur.

Kontaktalternativ för kundservice:

Vi ser det som vårt uppdrag att göra allt vi kan för att säkerställa att all information på denna webbsida är korrekt och uppdaterad. Om det visar sig att du stöter på någon felaktig eller saknad information är du välkommen att kontakta oss. Vi läser alla meddelanden vi får och är tacksamma för all eventuell feedback från våra besökare.

Flyr Kundtjänst – Telefon

Vill du prata i telefon med någon hos Flyr Kundtjänst. Ring då detta nummer: +47 40 00 00 63.

Flyr Kundtjänst – Företagets hemsida

På www.flyr.com/ hittar du kundservice, allmän information och självbetjäning med mera: klicka här

Flyr Kundtjänst – E-post

E-postadressen till företagets kundtjänst är: [email protected]

Flyr Kundtjänst – Facebook

Kontakta företaget på deras officiella Facebook-sida: klicka här

Flyr Kundtjänst – Twitter

Kontakta företagets kundservice på deras officiella Twitter-sida: klicka här

Flyr Kundtjänst – Chatt

Flyr erbjuder för närvarande inte kundtjänst via Chatt.

Flyr Kundtjänst – Postadress

Adressen till Flyr Kundtjänst är: Nedre Vollgate 5, 0158 Oslo

Scroll to Top