Fiverr Kundservice: Hur du kontaktar

Försöker du komma i kontakt med Fiverr Kundservice: Hur du kontaktar. Då har du kommit till rätt ställe, här hittar du uppdaterad kontaktinformation. Du kan använda den här infon för att kontakta Fiverr Kundservice: Hur du kontaktar. Här hittar du deras telefonnummer, Facebook, Twitter, e-postadress, chatt, hemsida samt postadress.

Om Fiverr

Fiverr är en israelisk onlinemarknadsplats för frilanstjänster. Fiverr tjänar till att tillåta notering och att ansöka om små engångsjobb, eller spelningar, online. Jobb som listas på plattformen är olika och sträcker sig från "skaffa ett väldesignat visitkort" till "hjälp med HTML, JavaScript, CSS och jQuery". Fiverr är ett företag byggt på modellen med att lista tillfälliga arbetsställningar. Frilansare arbetar på en mängd olika arbetsplatser, allt från hem till kontor. Fiverr är en e-handelsplattform för frilansare och företag att sälja sina tjänster med hjälp av sina spelningar. Prissättningen för spelningar beror på hur mycket en säljare tjänar per utförd uppgift. Fiverrs affärsmodell har kopierats av flera andra företag, bland annat 10 dollar task och Microworkers. Fiverr var ett av de första företagen som erbjöd tjänster till försäljning på en marknadsplats online. Företaget har varit lönsamt sedan starten och intäkterna har ökat stadigt månad för månad Företaget grundades 2010 av Shai Wininger och Micha Kaufman. Fiverr har sitt huvudkontor i Tel Aviv, Israel. År 2017 hade företaget över 300 anställda och 100 miljoner dollar i årliga intäkter. Fiverr har använts av en mängd olika företag, inklusive nystartade företag, småföretag, digitala byråer och Fortune 500-företag.

Kontaktalternativ för kundservice:

Vi ser det som vårt uppdrag att göra allt vi kan för att säkerställa att all information på denna webbsida är korrekt och uppdaterad. Om det visar sig att du stöter på någon felaktig eller saknad information är du välkommen att kontakta oss. Vi läser alla meddelanden vi får och är tacksamma för all eventuell feedback från våra besökare.

Fiverr Kundservice – Telefon

Det finns inget telefonnummer till företagets kundtjänst.

Fiverr Kundservice – Företagets hemsida

Kundservice, allmän information och självbetjäning på fiverr.com: klicka här

Fiverr Kundservice – E-post

– Ingen kundservice via e-post.

Fiverr Kundservice – Facebook

Företagets kundtjänst via Facebook-sida: klicka här

Fiverr Kundservice – Twitter

Företagets kundtjänst via Twitterkonto: klicka här

Fiverr Kundservice – Chatt

– Företaget erbjuder för närvarande inte kundtjänst via chatt.

Fiverr Kundservice – Postadress

Eliezer Kaplan St 8, Tel Aviv, Israel.