Finnair Kundtjänst

Försöker du komma i kontakt med Finnair Kundtjänst. Då har du kommit till rätt ställe, här hittar du uppdaterad kontaktinformation. Du kan använda den här infon för att kontakta Finnair Kundtjänst. Här hittar du deras telefonnummer, Facebook, Twitter, e-postadress, chatt, hemsida samt postadress.

Om Finnair

Finnair är ett flygbolag med över 10 miljoner passagerare 2016 och 16 inrikeslinjer. Det erbjuder också 50 internationella flygningar till 17 olika länder i Europa, Asien och Afrika! Flygbolaget grundades redan när Finland fortfarande existerade som ett självständigt land (1931). Finnair har ett starkt fokus på att tillhandahålla utmärkt kundservice och rankades till och med som det mest punktliga flygbolaget i världen 2016! Förutom att erbjuda fantastiska flygningar har Finnair också ett brett utbud av produkter och tjänster som passagerarna kan ta del av. Dessa inkluderar ett omfattande infljusunderhållningssystem, gourmetmåltider som utformats av finländska toppkockar och ett brett utbud av taxfree-produkter. Finnair är också medlem i Oneworld-alliansen, vilket innebär att passagerarna kan tjäna in och lösa in poäng med alla andra medlemsflygbolag! Detta gör det enkelt att planera din nästa resa, oavsett om du flyger med Finnair eller någon av dess partner. Så om du letar efter ett pålitligt och bekvämt flygbolag att flyga med är Finnair definitivt ett bra val!

Kontaktalternativ för kundservice:

Vi ser det som vårt uppdrag att göra allt vi kan för att säkerställa att all information på denna webbsida är korrekt och uppdaterad. Om det visar sig att du stöter på någon felaktig eller saknad information är du välkommen att kontakta oss. Vi läser alla meddelanden vi får och är tacksamma för all eventuell feedback från våra besökare.

Finnair Kundtjänst – Telefon

Vill du prata i telefon med någon hos Finnair Kundtjänst. Ring då detta nummer: 0775 88 89 37.

Finnair Kundtjänst – Företagets hemsida

På www.finnair.com/ hittar du kundservice, allmän information och självbetjäning med mera: klicka här

Finnair Kundtjänst – E-post

E-postadressen till företagets kundtjänst är: [email protected]

Finnair Kundtjänst – Facebook

Kontakta företaget på deras officiella Facebook-sida: klicka här

Finnair Kundtjänst – Twitter

Kontakta företagets kundservice på deras officiella Twitter-sida: klicka här

Finnair Kundtjänst – Chatt

Finnair erbjuder för närvarande inte kundtjänst via Chatt.

Finnair Kundtjänst – Postadress

Adressen till Finnair Kundtjänst är: Tietotie 9, PO Box 15, 01053, Vantaa, Finland