Farfetch Kundservice

Försöker du komma i kontakt med Farfetch Kundservice. Då har du kommit till rätt ställe, här hittar du uppdaterad kontaktinformation. Du kan använda den här infon för att kontakta Farfetch Kundservice. Här hittar du deras telefonnummer, Facebook, Twitter, e-postadress, chatt, hemsida samt postadress.

Om Farfetch

Farfetch är en brittisk-portugisisk plattform för lyxbutiker online som säljer produkter från över 700 butiker och varumärken från hela världen. Företaget grundades 2007 av den portugisiske entreprenören José Neves med huvudkontor i London och kontor i Lissabon och Porto. På webbplatsen säljs kläder, accessoarer och skor för både män och kvinnor från en mängd olika märken som Alexander McQueen, Burberry, Gucci, Off-White, Saint Laurent med flera. Farfetch har varit lönsamt sedan 2015 och värderades 2018 till 5,8 miljarder dollar. Under 2019 meddelade företaget att det skulle gå in på New York-börsen. Företaget har tagit in totalt 1,15 miljarder dollar i finansiering från investerare som Advent International, Insight Partners, DST Global och Tiger Global Management. Farfetch har beskrivits som "lyxmodevärldens eBay eller Amazon" och är en av de ledande onlineåterförsäljarna inom lyxbranschen. Företaget har vunnit ett antal utmärkelser, bland annat har det utsetts till en av LinkedIns Top Startups 2018 och en av Fast Companys mest innovativa företag 2019.

Kontaktalternativ för kundservice:

Vi ser det som vårt uppdrag att göra allt vi kan för att säkerställa att all information på denna webbsida är korrekt och uppdaterad. Om det visar sig att du stöter på någon felaktig eller saknad information är du välkommen att kontakta oss. Vi läser alla meddelanden vi får och är tacksamma för all eventuell feedback från våra besökare.

Farfetch Kundservice – Telefon

Farfetchs kundtjänst telefonnummer: +44-0-20-3962-2362. Farfetchs kundcenter öppettider: Måndag-Fredag: 08: 00-23: 00 London Time Lördag-söndag: 09: 00-21: 00 London Time.

Farfetch Kundservice – Företagets Hemsida

På farfetch.com kan du hitta allmän information, självbetjäning och support: klicka här

Farfetch Kundservice – E-post

Farfetchs kundtjänst e-postadress: customerservice@farfetch.com.

Farfetch Kundservice – Facebook

Företagets kundtjänst via facebook-sida: klicka här

Farfetch Kundservice – Twitter

– Företaget erbjuder för närvarande inte kundtjänst via Twitter.

Farfetch Kundservice – Chatt

– Företaget erbjuder för närvarande inte kundservice via chatt.

Farfetch Kundservice – Postadress

Postadressen till Farfetchs kundservice: Farfetch UK Ltd, 4th Floor The Bower, 211 Old Street, London EC1V 9NR, United Kingdom.

Scroll to Top