Fältöversten Kundservice

Försöker du komma i kontakt med Fältöversten Kundservice. Då har du kommit till rätt ställe, här hittar du uppdaterad kontaktinformation. Du kan använda den här infon för att kontakta Fältöversten Kundservice. Här hittar du deras telefonnummer, Facebook, Twitter, e-postadress, chatt, hemsida samt postadress.

Om Fältöversten

Fältöversten är ett kombinerat köpcentrum och bostadsområde vid Karlaplan 15 på Östermalm i Stockholm. På bottenvåningen finns butiker medan de boende njuter av utomhusutrymmen ovanpå sina bostäder med fantastisk utsikt mot Valhallavägen eller Erik Dahlbergsallén - se bara till att du inte missar något genom att köpa innan det är för sent! Om du letar efter en unik och stilfull shoppingupplevelse är Fältöversten platsen för dig. Det här pulserande centrumet erbjuder en rad olika högklassiga butiker, samt gott om möjligheter att koppla av och titta på folk. Oavsett om du letar efter de senaste modetrenderna eller bara lite kvalitetstid med vännerna, är Fältöversten ett perfekt ställe för dig.

Kontaktalternativ för kundservice:

Vi ser det som vårt uppdrag att göra allt vi kan för att säkerställa att all information på denna webbsida är korrekt och uppdaterad. Om det visar sig att du stöter på någon felaktig eller saknad information är du välkommen att kontakta oss. Vi läser alla meddelanden vi får och är tacksamma för all eventuell feedback från våra besökare.

Fältöversten Kundservice – Telefon

Fältöverstens kundtjänst telefonnummer: 08-662-53-18. Fältöverstens kundcenter öppettider: Måndag-Fredag: 10: 00-20: 00 Lördag: 10: 00-18: 00 Söndag: 11: 00-17: 00.

Fältöversten Kundservice – Företagets Hemsida

På faltoversten.se kan du hitta allmän information, självbetjäning och support: klicka här

Fältöversten Kundservice – E-post

– Företaget erbjuder för närvarande inte kundsupport via e-post.

Fältöversten Kundservice – Facebook

Fältöversten kundtjänst facebook länk: klicka här

Fältöversten Kundservice – Twitter

– Företaget erbjuder för närvarande inte kundtjänst via Twitter.

Fältöversten Kundservice – Chatt

– Företaget erbjuder för närvarande inte kundsupport via chatt.

Fältöversten Kundservice – Postadress

Fältöversten kundtjänst adress: Fältöversten Karlaplan 13 115 20 Stockholm Sweden.