Facebook Kundtjänst: Hur du kontaktar

Kontaktuppgifter för Facebooks kundtjänst. De mest aktuella kontaktuppgifterna för Facebooks kundtjänst finns i den här. Den innehåller telefonnummer, e-postadress och webbplats, chatt, hemsida, Facebook, Twitter med mera.

Om Facebook

När Mark Zuckerberg studerade på Harvard ville han skapa något som skulle sammanföra människor. I dag är Facebook – en av världens mest populära sociala medier med över 2 miljarder medlemmar – hans skapelse! Det började som en idé 2004, men nu har det blivit så mycket mer än vad någon kunde ha föreställt sig då; från foton och videor som delas mellan vänner eller familjemedlemmar som kommunicerar sina senaste nyheter genom alla fyra stadier (förnekelse, rädsla, förundran och acceptans), till grupper som bildas kring specifika intressen, t.extill matlagning, till företag som kan nå ut och få kontakt med nya kunder över hela världen.

Facebook har till och med blivit en viktig del av vårt politiska landskap, där människor använder det som ett verktyg för att få ut sina budskap, oavsett om de kampanjar för ett ämbete eller bara försöker öka medvetenheten om en fråga som de känner passionerat för. Det är otroligt att tänka på hur en webbplats och idén bakom den har förändrat våra liv på ett så grundläggande sätt.

Kontaktalternativ för kundservice:

Facebook Kundtjänst: Hur du kontaktar – Telefon

Telefonnumret till Facebooks kundtjänst är: +1-650-543-4800.
Facebooks telefonsupport går att nå dygnet runt.

Facebook Kundtjänst: Hur du kontaktar – Företagets hemsida

På facebook.com hittar du självbetjäningsalternativ, en användbar informationsdatabas, en avdelning med vanliga frågor och mycket mer: besök hemsidan.

Facebook Kundtjänst: Hur du kontaktar – E-post

– Ingen e-postadress till kundtjänsten finns angiven.

Facebook Kundtjänst: Hur du kontaktar – Facebook

– Ingen officiell Facebook-sida.

Facebook Kundtjänst: Hur du kontaktar – Twitter

Facebooks kundtjänst twitter Länk: klicka här.

Facebook Kundtjänst: Hur du kontaktar – Chatt

Företagets kundtjänst via chatt: klicka här.

Facebook Kundtjänst: Hur du kontaktar – Postadress

Facebook kundtjänst adress: 1 Hacker Way, 94025 Menlo Park, California, USA.