Expedia Kundservice

Försöker du komma i kontakt med Expedia Kundservice. Då har du kommit till rätt ställe, här hittar du uppdaterad kontaktinformation. Du kan använda den här infon för att kontakta Expedia Kundservice. Här hittar du deras telefonnummer, Facebook, Twitter, e-postadress, chatt, hemsida samt postadress.

Om Expedia

Expedia är en global reseåterförsäljare med lokala avdelningar i mer än 70 länder. Företaget erbjuder både fritids- och affärsresor och ger kunderna tillgång till några av världens ledande flygbolag och hotell via sitt sociala nätverk för bokningar som är enklare än någonsin tidigare! Du kan enkelt boka din nästa flygresa med Expedia genom att använda deras sociala nätverk för att hitta de bästa erbjudandena och priserna för din resa. Med ett Expedia-konto kan du också hantera din resplan, checka in online och få mobila varningar om dina kommande flygresor. Om du dessutom är medlem i deras program för frekventa resenärer kan du tjäna poäng för gratis resor. Oavsett om du planerar en weekendresa eller en lång semester kan Expedia hjälpa dig att hitta det perfekta hotellet för dina behov. Du kan söka efter läge, bekvämligheter, pris och mycket mer för att hitta det perfekta stället att bo på. Och med deras prisgaranti kan du vara säker på att du får det bästa priset för ditt hotellrum. Om du letar efter saker att göra på din resa kan Expedia hjälpa dig med det också. De erbjuder massor av aktiviteter och turer som du kan boka i förväg så att du kan få ut så mycket som möjligt av din vistelse. Och om du behöver hjälp med att planera din resa hjälper deras kundtjänst alltid till.

Kontaktalternativ för kundservice:

Vi ser det som vårt uppdrag att göra allt vi kan för att säkerställa att all information på denna webbsida är korrekt och uppdaterad. Om det visar sig att du stöter på någon felaktig eller saknad information är du välkommen att kontakta oss. Vi läser alla meddelanden vi får och är tacksamma för all eventuell feedback från våra besökare.

Expedia Kundservice – Telefon

Telefonnumret om du vill kontakta Expedia kundtjänst är: 08-51-76-13-78. Expedias telefonsupport går att nå: 08: 00-19: 00 Mån till fre. 09: 00-18: 00 LÖR, Sön och Helgdagar.

Expedia Kundservice – Företagets Hemsida

På expedia.se kan du hitta kundservice, allmän information, vanliga frågor och självbetjäning: klicka här

Expedia Kundservice – E-post

– Ingen kundservice via e-post.

Expedia Kundservice – Facebook

Expedia officiella Facebook-sida/Facebook messenger: klicka här

Expedia Kundservice – Twitter

Expedia på deras officiella twitterkonto: klicka här

Expedia Kundservice – Chatt

– Företaget erbjuder för närvarande inte kundsupport via chatt.

Expedia Kundservice – Postadress

Företagets kundtjänst postadress: 333 108th Ave. NE Bellevue, WA 98004, USA.