Exclusive Cars Kundservice

Försöker du komma i kontakt med Exclusive Cars Kundservice. Då har du kommit till rätt ställe, här hittar du uppdaterad kontaktinformation. Du kan använda den här infon för att kontakta Exclusive Cars Kundservice. Här hittar du deras telefonnummer, Facebook, Twitter, e-postadress, chatt, hemsida samt postadress.

Exclusive Cars Kundtjänst – Telefon

Exclusive Cars grundades 1990 av Benny Janall. Verksamheten växte stadigt och efter bara två år av småskalig verksamhet i hemmet med endast en bil i taget enligt kundernas önskemål (och en mycket trång parkeringsplats), etablerade de sig som ett företag som utförde ett bra arbete: verksamheten bedrevs från detta lilla ställe fram till 1992, då saker och ting förändrades något - mer utrymme innebar bättre service! Ny flytt igen, men inte alltför långt borta - de befinner sig i Västberga i dag eftersom det redan fanns gott om bilar som passerade genom dessa områden. 1995 öppnade de sitt första kontor, vilket också var den tid då de började importera bilar. Från och med 2006 har Exclusive Cars varit en stolt medlem av Bil Sweden, den svenska branschorganisationen för bilindustrin. Bil Sweden arbetar för att skapa de bästa förutsättningarna för sina medlemmar så att de kan erbjuda sina kunder god service, säkra bilar och en hög standard på eftermarknadsservice Exclusive Cars är också stolta över att vara ett av mycket få företag som fått kvalitetsmärket Svensk Bilhandel av Bil Sweden. Kvalitetsmärket tilldelas bilhandlare som uppfyller stränga krav på kvalitet, service och kundnöjdhet. Företagets mål är fortfarande detsamma som när de startade: att vara bäst i allt de gör - från att hitta den perfekta bilen för varje kund till att ge god service före och efter försäljningen.

Kontaktalternativ för kundservice:

Exclusive Cars Kundservice – Telefon

Exclusive Cars kundtjänst telefonnummer: 08-449-20-40. Exclusive Cars telefonsupport öppettider: Måndag-Fredag: 10: 00-18: 00 Lördag: 11: 00-15: 00.

Exclusive Cars Kundservice – Företagets hemsida

På exclusivecars.se kan du hitta självbetjäning, informationsdatabas, vanliga frågor och allmän information: klicka här

Exclusive Cars Kundservice – E-post

Exclusive Cars kundtjänst e-postadress: [email protected].

Exclusive Cars Kundservice – Facebook

Exclusive Cars kundtjänst facebook länk: klicka här

Exclusive Cars Kundservice – Twitter

– Företaget erbjuder för närvarande inte kundtjänst via Twitter.

Exclusive Cars Kundservice – Chatt

– Företaget erbjuder för närvarande inte kundtjänst via chatt.

Exclusive Cars Kundservice – Postadress

Postadressen till Exclusive Cars kundservice: Elektravägen 7-9 126 30 Hägersten.