Eurowings Kundtjänst

Försöker du komma i kontakt med Eurowings Kundtjänst. Då har du kommit till rätt ställe, här hittar du uppdaterad kontaktinformation. Du kan använda den här infon för att kontakta Eurowings Kundtjänst. Här hittar du deras telefonnummer, Facebook, Twitter, e-postadress, chatt, hemsida samt postadress.

Om Eurowings

Eurowings är ett lågprisflygbolag för både inrikes och utrikes transporter i Europa. Företaget ägdes fram till 2009 av Lufthansa (49 %) och till 50 % av dr Albrecht Knauf. I juli 2012 sålde Knauf sin 50-procentiga andel till Lufthansa. Flygbolaget har sitt huvudkontor i Köln och har knutpunkter på Berlin Tegel Airport, Düsseldorf Airport, Hamburg Airport och Stuttgart Airport. Det har också baser på Hannover Airport, München Flygplats och Wiens internationella flygplats. I oktober 2014 inledde Eurowings långdistansflygningar med Airbus A330-flygplan till fyra fritidsresmål utanför Europa, vilket gör Eurowings till det första tyska lågprisbolaget att erbjuda interkontinentala flygningar. I mars 2015 meddelade Eurowings att man började bedriva verksamhet på Wiens internationella flygplats och blev därmed det första tyska lågprisbolaget att erbjuda flygningar till och från Österrike.

Kontaktalternativ för kundservice:

Vi ser det som vårt uppdrag att göra allt vi kan för att säkerställa att all information på denna webbsida är korrekt och uppdaterad. Om det visar sig att du stöter på någon felaktig eller saknad information är du välkommen att kontakta oss. Vi läser alla meddelanden vi får och är tacksamma för all eventuell feedback från våra besökare.

Eurowings Kundtjänst – Telefon

Vill du prata i telefon med någon hos Eurowings Kundtjänst. Ring då detta nummer: +49 30 915 88 620.

Eurowings Kundtjänst – Företagets hemsida

På www.eurowings.com/ hittar du kundservice, allmän information och självbetjäning med mera: klicka här

Eurowings Kundtjänst – E-post

– Företaget erbjuder för närvarande inte kundtjänst via Epost.

Eurowings Kundtjänst – Facebook

Kontakta företaget på deras officiella Facebook-sida: klicka här

Eurowings Kundtjänst – Twitter

Kontakta företagets kundservice på deras officiella Twitter-sida: klicka här

Eurowings Kundtjänst – Chatt

Eurowings erbjuder för närvarande inte kundtjänst via Chatt.

Eurowings Kundtjänst – Postadress

Adressen till Eurowings Kundtjänst är: Terminal-Ring 1 Zentralgebäude Ost (3. OG) 40474, Düsseldorf Germany