Ethiopian Airlines Kundtjänst

Försöker du komma i kontakt med Ethiopian Airlines Kundtjänst. Då har du kommit till rätt ställe, här hittar du uppdaterad kontaktinformation. Du kan använda den här infon för att kontakta Ethiopian Airlines Kundtjänst. Här hittar du deras telefonnummer, Facebook, Twitter, e-postadress, chatt, hemsida samt postadress.

Om Ethiopian Airlines

Ethiopian Airlines är ett statsägt flygbolag som har sin verksamhet från Addis Abeba Bole International Airport. Flygbolaget har varit fullvärdig medlem i Star Alliance sedan december 2011, och det är också ett av de snabbast växande flygbolagen i detta internationella partnerskap med en tillväxttakt på mer än 50 % under de senaste fem åren! I juni 2018 flyger Ethiopian Airlines till 103 internationella destinationer i Afrika, Asien, Europa och Nordamerika. Det etiopiska flaggskeppet är det största flygbolaget i Afrika med en flotta på över 100 flygplan och har en av de yngsta flottorna på kontinenten med en genomsnittlig ålder på 5,5 år. Flygbolaget har ett starkt engagemang för och har konsekvent rankats som ett av de säkraste flygbolagen i världen. Ethiopian Airlines har också vunnit många utmärkelser för sin enastående service, bland annat SKYTRAX 5-stjärniga flygbolagsbetyg, som bolaget har fått fyra år i rad.

Kontaktalternativ för kundservice:

Vi ser det som vårt uppdrag att göra allt vi kan för att säkerställa att all information på denna webbsida är korrekt och uppdaterad. Om det visar sig att du stöter på någon felaktig eller saknad information är du välkommen att kontakta oss. Vi läser alla meddelanden vi får och är tacksamma för all eventuell feedback från våra besökare.

Ethiopian Airlines Kundtjänst – Telefon

Vill du prata i telefon med någon hos Ethiopian Airlines Kundtjänst. Ring då detta nummer: 08-440 00 60.

Ethiopian Airlines Kundtjänst – Företagets hemsida

På www.ethiopianairlines.com/ hittar du kundservice, allmän information och självbetjäning med mera: klicka här

Ethiopian Airlines Kundtjänst – E-post

– Företaget erbjuder för närvarande inte kundtjänst via Epost.

Ethiopian Airlines Kundtjänst – Facebook

Kontakta företaget på deras officiella Facebook-sida: klicka här

Ethiopian Airlines Kundtjänst – Twitter

Kontakta företagets kundservice på deras officiella Twitter-sida: klicka här

Ethiopian Airlines Kundtjänst – Chatt

Ethiopian Airlines erbjuder för närvarande inte kundtjänst via Chatt.

Ethiopian Airlines Kundtjänst – Postadress

Adressen till Ethiopian Airlines Kundtjänst är: Ethiopian Airlines Head Office. P.O. 1755, Addis Abeba