Essity Kundtjänst: Hur du kontaktar

Försöker du komma i kontakt med Essity Kundtjänst. Då har du kommit till rätt ställe, här hittar du uppdaterad kontaktinformation. Du kan använda den här infon för att kontakta Essity Kundtjänst. Här hittar du deras telefonnummer, Facebook, Twitter, e-postadress, chatt, hemsida samt postadress.

Om Essity

Det globala hygien- och hälsoföretaget Essity Aktiebolag (ett svenskt företag) tillverkar mjukpappersprodukter som t.ex. babyblöjor eller dammservetter. De tillverkar också inkontinensvårdsprodukter som t.ex. pull-ups för personer som lider av urinläckage på grund av hög ålder, kompressionsterapibandage som är särskilt utformade för att förhindra blodsutgjutning efter operationer/skador etc., samt ortopediska varor, inklusive sårförband som används av kirurger vid operationer. Företaget har över 47 000 anställda och dess produkter finns i 150 länder. Essity Aktiebolag är ett börsnoterat företag som är noterat på Stockholmsbörsen. Det ingår i OMX Stockholm 30-indexet. Företaget grundades 1929 genom en sammanslagning av fyra svenska pappers- och massafabriker. Det har sedan dess genomgått flera ägar- och namnbyten. År 1991 förvärvades det av det brittiska pappersföretaget Bowater. Företagets huvudkontor ligger i Stockholm. Det har även kontor i Göteborg och Malmö, Sverige; Genève, Schweiz; Shanghai, Kina och Amsterdam, Nederländerna.

Kontaktalternativ för kundservice:

Vi ser det som vårt uppdrag att göra allt vi kan för att säkerställa att all information på denna webbsida är korrekt och uppdaterad. Om det visar sig att du stöter på någon felaktig eller saknad information är du välkommen att kontakta oss. Vi läser alla meddelanden vi får och är tacksamma för all eventuell feedback från våra besökare.

Essity Kundtjänst – Telefon

Essitys kundtjänst telefonnummer: 08-788-51-00. Essitys telefonsupport öppettider: Inte publicerad.

Essity Kundtjänst – Företagets Hemsida

På essity.se kan du hitta kundservice, allmän information, vanliga frågor och självbetjäning: klicka här

Essity Kundtjänst – E-post

– Företaget erbjuder för närvarande inte kundsupport via e-post.

Essity Kundtjänst – Facebook

Företagets kundtjänst via facebook-sida: klicka här

Essity Kundtjänst – Twitter

Företagets kundtjänst via twitterkonto: klicka här

Essity Kundtjänst – Chatt

– Företaget erbjuder för närvarande inte kundservice via chatt.

Essity Kundtjänst – Postadress

Postadressen till Essitys kundtjänst: Box 200, SE-101 23, Stockholm.