Ericsson Kundservice

Försöker du komma i kontakt med Ericsson Kundservice. Då har du kommit till rätt ställe, här hittar du uppdaterad kontaktinformation. Du kan använda den här infon för att kontakta Ericsson Kundservice. Här hittar du deras telefonnummer, Facebook, Twitter, e-postadress, chatt, hemsida samt postadress.

Om Ericsson

Ericsson är ett multinationellt telekommunikationsföretag som säljer utrustning till leverantörer av telekommunikationstjänster och företag, inklusive trådlös kommunikationsteknik av 3G-, 4-g- eller 5:e generationen. De har cirka 100 000 anställda i över 180 länder runt om i världen och har sitt huvudkontor i Stockholm, Sverige. Grundaren Lars Magnus Ericsson började som ingenjör för posthästtrafik på postvagnar mellan städer längs deras rutt, vilket gjorde honom till en av Sveriges mest framgångsrika entreprenörer innan han grundade denna egen nätverksinfrastrukturleverantör som vi känner till idag! I telekommunikationens första tid, när telegraf- och telefonnäten började byggas upp, fanns det ett stort behov av utrustning och infrastruktur. Det är här som Ericsson kommer in i bilden. Företaget har varit en ledande leverantör av telekommunikationsutrustning och tjänster sedan starten 1876. I dag är Ericsson världsledande inom 5G-teknik, med produkter och tjänster som gör det möjligt för tjänsteleverantörer att ge sina kunder en överlägsen upplevelse. Som världens ledande leverantör av 5G-teknik är Ericsson fast besluten att hjälpa tjänsteleverantörer att leverera en överlägsen upplevelse till sina kunder. Våra produkter och tjänster gör det möjligt för tjänsteleverantörer att leverera en bättre användarupplevelse genom att tillhandahålla mer kapacitet, högre hastigheter och lägre latens. Vi hjälper också tjänsteleverantörer att bygga ut 5G-nät som är mer energieffektiva och har en mindre miljöpåverkan.

Kontaktalternativ för kundservice:

Vi ser det som vårt uppdrag att göra allt vi kan för att säkerställa att all information på denna webbsida är korrekt och uppdaterad. Om det visar sig att du stöter på någon felaktig eller saknad information är du välkommen att kontakta oss. Vi läser alla meddelanden vi får och är tacksamma för all eventuell feedback från våra besökare.

Ericsson Kundservice – Telefon

Ericssons kundtjänst telefonnummer: 10-719-00-00. Ericssons telefonsupport öppettider: Inte publicerad.

Ericsson Kundservice – Företagets Hemsida

Kundservice, allmän information och självbetjäning på ericsson.com: klicka här

Ericsson Kundservice – E-post

E-postadressen till Ericssons kundservice är: asq@ericsson.com.

Ericsson Kundservice – Facebook

Ericsson officiella Facebook-sida/Facebook messenger: klicka här

Ericsson Kundservice – Twitter

– Företaget erbjuder för närvarande inte kundtjänst via Twitter.

Ericsson Kundservice – Chatt

– Ingen kundtjänst via chatt.

Ericsson Kundservice – Postadress

Företagets kundtjänst postadress: Torshamnsgatan 21 164 83 Stockholm.

Scroll to Top