Engelsons Kundservice

Försöker du komma i kontakt med Engelsons Kundservice. Då har du kommit till rätt ställe, här hittar du uppdaterad kontaktinformation. Du kan använda den här infon för att kontakta Engelsons Kundservice. Här hittar du deras telefonnummer, Facebook, Twitter, e-postadress, chatt, hemsida samt postadress.

Kontakta Engelsons Kundtjänst via Telefon

Engelsons är ett företag som har funnits sedan 1974 och som fortfarande är starkt. Beläget i Falkenberg, Sverige med sitt huvudkontor under ett och samma tak erbjuder de kläder för aktiva jägare samt utrustning till dem som är intresserade av utomhusaktiviteter som fiske eller vandring bland annat! De säljer även böcker om jakthundar från hela Europa som du kan få mer information om om du är nyfiken på hur dessa djur skulle bete sig när de är ute och jagar byte. En av deras mer intressanta artiklar är de knivar de har till salu. Det finns många olika typer att välja mellan, men en som är unik är den engelska långkniven. Denna kniv skapades redan på 1700-talet och var särskilt utformad för att jaga hjortar. Den har ett blad som är ungefär arton tum långt och är fortfarande populär bland jägare i dag. Om du letar efter ett företag som är pålitligt och har lång erfarenhet är Engelsons rätt val. De har funnits i över fyrtio år och visar inga tecken på att avta i närtid. Så om du är på marknaden för ny jaktutrustning eller bara vill titta på deras utbud av artiklar, se till att kolla in dem!

Kontaktalternativ för kundservice:

Engelsons Kundservice – Telefon

Telefonnumret om du vill kontakta Engelsons kundtjänst är: 0346-713840. Engelsons telefonsupport går att nå: Måndag-Fredag: 07: 30-18: 00 Lördag: 10: 00-13: 00.

Engelsons Kundservice – Företagets hemsida

På engelsons.se kan du hitta kundservice, allmän information, vanliga frågor och självbetjäning: klicka här

Engelsons Kundservice – E-post

Engelsons kundtjänst e-postadress: [email protected].

Engelsons Kundservice – Facebook

Engelsons kundtjänst facebook länk: klicka här

Engelsons Kundservice – Twitter

– Företaget erbjuder för närvarande inte kundtjänst via Twitter.

Engelsons Kundservice – Chatt

– Företaget erbjuder för närvarande inte kundtjänst via chatt.

Engelsons Kundservice – Postadress

Engelsons kundtjänst adress: Engelsons Postorder AB Kanslistvägen 6 311 39 FALKENBERG.