Emirates Kundtjänst

Försöker du komma i kontakt med Emirates Kundtjänst. Då har du kommit till rätt ställe, här hittar du uppdaterad kontaktinformation. Du kan använda den här infon för att kontakta Emirates Kundtjänst. Här hittar du deras telefonnummer, Facebook, Twitter, e-postadress, chatt, hemsida samt postadress.

Om Emirates

Emirates är en av Förenade Arabemiratens två flaggbärare (den andra ligger i närheten av Etihad). Flygbolaget är baserat i Garhoud, Dubai, och är ett dotterbolag till The Emirates Group, som ägs av regeringen i Dubais Investment Corporation of Dubai. Det är också det största flygbolaget i Mellanöstern, som flyger över 3 600 flygningar per vecka från sitt nav vid Terminal 3 på Dubais internationella flygplats före covid-19-pandemin. Den är verksam i mer än 150 städer i 80 länder på 6 kontinenter genom sin flotta på nästan 300 flygplan. Lastaktiviteter utförs av Emirates SkyCargo. Flygbolaget har en blandad flotta av Airbus- och Boeing-flygplan med bred kropp och är ett av de få flygbolag som har en flotta med enbart bred kropp. Flygbolaget har också 16 dotterbolag, däribland Dnata, som tillhandahåller marktjänster för Emirates på 84 flygplatser över hela världen. Bolaget grundades den 25 maj 1985 Flygbolaget är ett av de få i världen som har en flotta med en helkroppsflotta. Företaget var också en av grundarna av Emirates Aviation Experience, som är ett flygmuseum i Dubai. Flygbolaget har varit medlem i Arab Air Carriers Organization sedan 1986 och i International Air Transport Association sedan 1987. Det har också varit medlem i SkyTeam-alliansen sedan 1999.

Kontaktalternativ för kundservice:

Vi ser det som vårt uppdrag att göra allt vi kan för att säkerställa att all information på denna webbsida är korrekt och uppdaterad. Om det visar sig att du stöter på någon felaktig eller saknad information är du välkommen att kontakta oss. Vi läser alla meddelanden vi får och är tacksamma för all eventuell feedback från våra besökare.

Emirates Kundtjänst – Telefon

Vill du prata i telefon med någon hos Emirates Kundtjänst. Ring då detta nummer: 08-502 521 11.

Emirates Kundtjänst – Företagets hemsida

På www.emirates.com/ hittar du kundservice, allmän information och självbetjäning med mera: klicka här

Emirates Kundtjänst – E-post

– Företaget erbjuder för närvarande inte kundtjänst via Epost.

Emirates Kundtjänst – Facebook

Kontakta företaget på deras officiella Facebook-sida: klicka här

Emirates Kundtjänst – Twitter

Kontakta företagets kundservice på deras officiella Twitter-sida: klicka här

Emirates Kundtjänst – Chatt

Emirates erbjuder för närvarande inte kundtjänst via Chatt.

Emirates Kundtjänst – Postadress

Adressen till Emirates Kundtjänst är: Emirates Airlines Dhaka Office is located at South Breeze Square, 52 Gulshan Avenue (7th floor), Dhaka in Bangladesh. Emirates is an airline based in Dubai, United Arab Emirates

Scroll to Top