Emirates Kundservice

Försöker du komma i kontakt med Emirates Kundservice. Då har du kommit till rätt ställe, här hittar du uppdaterad kontaktinformation. Du kan använda den här infon för att kontakta Emirates Kundservice. Här hittar du deras telefonnummer, Facebook, Twitter, e-postadress, chatt, hemsida samt postadress.

Om Emirates

Emirates är det största flygbolaget i Förenade Arabemiraten och många andra länder i Mellanöstern och är känt för sin effektivitet. Det grundades av ett investeringsbolag från Dubai för att tillhandahålla prisvärda flygningar till över 80 städer med över 150 destinationer världen över! Med denna tjänst kan du tjäna poäng som kallas "Emirates Skywards" som kan lösas in när som helst på deras webbplats eller mobilapp när du köper biljetter online - vilket gör det enklare än någonsin tidigare möjligt att köpa din nästa flygresa utan att behöva oroa dig för lokala valutakurser. Om du letar efter ett flygbolag som kan ta dig vart som helst i världen är Emirates rätt val för dig. Med deras bekväma onlinebokningssystem och mobilapp är det lätt att hitta och boka ditt nästa flyg. Dessutom kan du med deras Skywards-rekryteringsprogram tjäna poäng varje gång du flyger, vilket kan vara användas för framtida resor. Så oavsett om du är ute efter en snabb resa eller planerar en långresa har Emirates allt du behöver.

Kontaktalternativ för kundservice:

Vi ser det som vårt uppdrag att göra allt vi kan för att säkerställa att all information på denna webbsida är korrekt och uppdaterad. Om det visar sig att du stöter på någon felaktig eller saknad information är du välkommen att kontakta oss. Vi läser alla meddelanden vi får och är tacksamma för all eventuell feedback från våra besökare.

Emirates Kundservice – Telefon

Telefonnumret till Emirates kundtjänst är: 08-5025-2111. Emirates telefonsupport går att nå: MÅNDAG Till Fredag, 9:30 till 16:30.

Emirates Kundservice – Företagets Hemsida

På Emirates.com hittar du självbetjäningsalternativ, en användbar informationsdatabas, en avdelning med vanliga frågor och mycket mer: klicka här

Emirates Kundservice – E-post

– Företaget erbjuder för närvarande inte kundservice via e-post.

Emirates Kundservice – Facebook

Företagets kundtjänst via facebook-sida: klicka här

Emirates Kundservice – Twitter

Företagets kundtjänst via twitterkonto: klicka här

Emirates Kundservice – Chatt

Företagets kundtjänst via chatt: klicka här

Emirates Kundservice – Postadress

Företagets kundtjänst postadress: Engelbrektsplan 1, SE-114 34 Stockholm, Sverige.

Scroll to Top