Elon Kundservice

Försöker du komma i kontakt med Elon Kundservice. Då har du kommit till rätt ställe, här hittar du uppdaterad kontaktinformation. Du kan använda den här infon för att kontakta Elon Kundservice. Här hittar du deras telefonnummer, Facebook, Twitter, e-postadress, chatt, hemsida samt postadress.

Om Elon

Elon är en stor svensk vitvarukedja med 292 butiker runt om i Sverige. Företaget blev ett dotterbolag till EEL AB 2006 och har sett sin totala omsättning öka med 12 % sedan dess, vilket till stor del beror på de investeringar som Elon gjort under flera år - bland annat lagerverksamhet som etablerades under pandemitiden då folk handlade mindre eftersom de inte hade råd med lyxvaror som mat och bensin längre . Huvudkontoret ligger utanför Örebro där deras centrallager också ligger vid Marieberg. 2016 lanserade Elon en uppdaterad varumärkesidentitet med en ny logotyp och slogan - "The power of small". Tanken var att fokusera på företagets styrkor - det breda utbudet av produkter, låga priser och god kundservice. Den nya identiteten har varit mycket framgångsrik och har bidragit till att öka försäljningen med 7 % under den senaste perioden . Elon är ett mycket kundorienterat företag och sätter alltid kunden i första rummet. Detta syns tydligt i allt de gör - från deras fokus på att erbjuda låga priser och produkter av god kvalitet till deras utmärkta kundservice. Faktum är att Elon har röstats fram som "Mest älskade varumärke" i Sverige tre år i rad!

Kontaktalternativ för kundservice:

Vi ser det som vårt uppdrag att göra allt vi kan för att säkerställa att all information på denna webbsida är korrekt och uppdaterad. Om det visar sig att du stöter på någon felaktig eller saknad information är du välkommen att kontakta oss. Vi läser alla meddelanden vi får och är tacksamma för all eventuell feedback från våra besökare.

Elon Kundservice – Telefon

Elons kundtjänst telefonnummer: 010-220-43-00. Elons telefonsupport öppettider: Måndag-Söndag: 09: 00-16: 00.

Elon Kundservice – Företagets Hemsida

Självbetjäning, informationsdatabas, vanliga frågor och allmän information på elon.se: klicka här

Elon Kundservice – E-post

Kunder kan kontakta Elon kundtjänst via e-postadressen [email protected].: [email protected].

Elon Kundservice – Facebook

Företagets kundtjänst via facebook-sida: klicka här

Elon Kundservice – Twitter

– Företaget erbjuder för närvarande inte kundtjänst via Twitter.

Elon Kundservice – Chatt

Företagets kundtjänst via chatt: klicka här

Elon Kundservice – Postadress

Postadressen till Elons kundservice: Box 22094, 702 03 Örebro.