Elite Hotels Kundservice

Försöker du komma i kontakt med Elite Hotels Kundservice. Då har du kommit till rätt ställe, här hittar du uppdaterad kontaktinformation. Du kan använda den här infon för att kontakta Elite Hotels Kundservice. Här hittar du deras telefonnummer, Facebook, Twitter, e-postadress, chatt, hemsida samt postadress.

Elite Hotels Kundservice – Telefon

Elite hotels är en svensk hotellkedja med ett 40-tal boenden runt om i Sverige. Företagets affärsidé är att erbjuda modernt, förstklassigt boende i historiska byggnader som ofta finns nära eller inom gamla stadsmurar som Forsborgs Thorngate Hotel där Bicky Chakraborty startade sitt första Elite Hotel när det bara var en liten pub i en gränd vid sidan av den stora vägen! Gruppen omfattar också ett annat populärt varumärke -The Bishop's Arms-, som erbjuder barer och restauranger för både lokalbefolkningen och turister som besöker dessa vackra skandinaviska länder. Elite Hotels erbjuder ett brett utbud av rumstyper för alla budgetar, från enkla enkelrum till lyxiga sviter. Företaget är också känt för sin utmärkta kundservice, och personalen är alltid tillgänglig för att hjälpa till med alla behov du kan ha under din vistelse. Oavsett om du letar efter en romantisk semesterresa eller en familjesemester, Elite Hotels har det perfekta boendet för dig!

Kontaktalternativ för kundservice:

Elite Hotels Kundservice – Telefon

Telefonnumret till Elite Hotels kundtjänst är: 0771-788-789. Elite Hotels telefonsupport går att nå: Måndag-fredag ​​08: 30-17: 00.

Elite Hotels Kundservice – Företagets hemsida

Kundservice, allmän information och självbetjäning på elite.se: klicka här

Elite Hotels Kundservice – E-post

Elite Hotels kundtjänst e-postadress: [email protected].

Elite Hotels Kundservice – Facebook

Elite Hotels kundtjänst facebook länk: klicka här

Elite Hotels Kundservice – Twitter

Elite Hotels kundtjänst twitter Länk: klicka här

Elite Hotels Kundservice – Chatt

– Ingen kundtjänst via chatt.

Elite Hotels Kundservice – Postadress

Företagets kundtjänst postadress: Box 21034, 100 31 Stockholm, Sweden.