Electrolux Kundtjänst: Hur du kontaktar

Försöker du komma i kontakt med Electrolux Kundtjänst. Då har du kommit till rätt ställe, här hittar du uppdaterad kontaktinformation. Du kan använda den här infon för att kontakta Electrolux Kundtjänst. Här hittar du deras telefonnummer, Facebook, Twitter, e-postadress, chatt, hemsida samt postadress.

Om Electrolux

När det gäller hushållsapparater finns det inget bättre företag än Electrolux. Med sin status som ledande svensk internationell tillverkare och sin konsekventa andra plats i världsförsäljningen efter Whirlpool (som de också äger), vet du att dessa produkter kommer att vara av högsta klass! De har funnits sedan 1919 då de först skapade en dammsugare.Nu är de en av de största tillverkarna av tvättmaskiner och kylskåp i Sverige. De fortsätter att utveckla nya skapelser för vardagen. Electrolux apparater är tillverkade med omsorg. De ser bra ut i alla hem! Företaget visar verkligen sina svenska influenser genom alla sina produkter. Om du letar efter hållbarhet, stil och ett bra pris, Electrolux är det bästa alternativet! De har ett så stort utbud av produkter att du skulle kunna fylla ett helt hus enbart med deras produkter! De erbjuder allt från tvättmaskiner till diskmaskiner. Om du letar efter matlagningsmaskiner eller små köksmaskiner har de också recept och idéer, samt produktrecensioner som kan hjälpa dig att hitta den perfekta enheten! Om du letar efter en ny hushållsapparat, varför inte överväga en som är skapad av Electrolux? De erbjuder ett brett utbud av produkter och bra priser.

Kontaktalternativ för kundservice:

Electrolux Kundtjänst: Hur du kontaktar – Telefon

Electrolux kundtjänst telefonnummer: 077-176-76-76. Electrolux telefonsupport öppettider: Måndag-Fredag: 07: 30-18: 00 Lördag-söndag: 10: 00-18: 00.

Electrolux Kundtjänst: Hur du kontaktar – Företagets hemsida

På electrolux.se hittar du självbetjäningsalternativ, en användbar informationsdatabas, en avdelning med vanliga frågor och mycket mer: klicka här

Electrolux Kundtjänst: Hur du kontaktar – E-post

– Företaget erbjuder för närvarande inte kundservice via e-post.

Electrolux Kundtjänst: Hur du kontaktar – Facebook

Kontakta Electrolux på deras officiella Facebook-sida: klicka här

Electrolux Kundtjänst: Hur du kontaktar – Twitter

Electrolux kundtjänst twitter Länk: klicka här

Electrolux Kundtjänst: Hur du kontaktar – Chatt

Electrolux kundtjänst via chatt:

Electrolux Kundtjänst: Hur du kontaktar – Postadress

Postadressen till Electrolux kundservice: St Göransg. 143, 112 17 Stockholm.