Eckerö Linjen Kundtjänst

Försöker du komma i kontakt med Eckerö Linjen Kundtjänst? Då har du kommit till rätt ställe, här hittar du uppdaterad kontaktinformation. Du kan använda den här infon för att kontakta Eckerö Linjen Kundtjänst. Här hittar du deras telefonnummer, Facebook, Twitter, e-postadress, chatt, hemsida samt postadress.

Om Eckerö Linjen

Eckerö Linjen är ett finskt rederi som driver en flotta av färjor och kryssningsfartyg mellan Finland, Åland, Estland och Sverige. Företaget har sitt huvudkontor i Mariehamn på Åland och är noterat på Nasdaq Helsinki Stock Exchange. Eckerö Linjen grundades 1991 som Eckero Shipping Ab av lokala rederier Bert Bertel Paulig Ltd och det finska rederiet Rederi Ab Eckerö. Företaget inledde sin verksamhet med två färjor, MS Finnstar och MS Finneagle, som trafikerade rutten mellan Åbo och Mariehamn. År 1993 förvärvade bolaget MS Baltictraffic från Silja Line och döpte om den till MS Finlandia.

Kontaktalternativ för kundservice:

Vi ser det som vårt uppdrag att göra allt vi kan för att säkerställa att all information på denna webbsida är korrekt och uppdaterad. Om det visar sig att du stöter på någon felaktig eller saknad information är du välkommen att kontakta oss. Vi läser alla meddelanden vi får och är tacksamma för all eventuell feedback från våra besökare.

Eckerö Linjen Kundtjänst – Telefon

Vill du prata i telefon med någon hos Eckerö Linjen Kundtjänst. Ring då detta nummer: 0175-258 00. Måndag – onsdag kl. 07.30–17.00, Torsdag - fredag kl. 07.30–18.30, Lördag – söndag kl. 08.00–20.00

Eckerö Linjen Kundtjänst – Företagets hemsida

På hemsidan hittar du kundservice, allmän information och självbetjäning med mera: klicka här

Eckerö Linjen Kundtjänst – E-post

E-postadressen till företagets kundtjänst är: [email protected] eller [email protected]

Eckerö Linjen Kundtjänst – Facebook

Kontakta företaget på deras officiella Facebook-sida: klicka här

Eckerö Linjen Kundtjänst – Twitter

– Företaget erbjuder för närvarande inte kundtjänst via Twitter.

Eckerö Linjen Kundtjänst – Chatt

Eckerö Linjen erbjuder för närvarande inte kundtjänst via Chatt.

Eckerö Linjen Kundtjänst – Postadress

Adressen till Eckerö Linjen Kundtjänst är: Torggatan 2 Box 158 AX-22101 MARIEHAMN