ebay Kundtjänst – Kontaktuppgifter

Försöker du komma i kontakt med ebay Kundtjänst – Kontaktuppgifter. Då har du kommit till rätt ställe, här hittar du uppdaterad kontaktinformation. Du kan använda den här infon för att kontakta ebay Kundtjänst – Kontaktuppgifter. Här hittar du deras telefonnummer, Facebook, Twitter, e-postadress, chatt, hemsida samt postadress.

Om ebay

eBay är ett företag som grundades 1995 av Pierre Omidyar. Det är en amerikansk e-handelsplats där människor kan sälja sina föremål till andra konsumenter och företag runt om i världen genom sin plattform, som erbjuder många fördelar, inklusive tillgång till sällsynta eller unika varor som bilar och fordon samt samlarföremål som halva priset utan fraktkostnader! eBay erbjuder också ett stort antal olika betalningsmetoder, vilket gör det enkelt och bekvämt för köparna att köpa varor. Det är en av de mest populära marknadsplatserna på nätet i världen, med över 250 miljoner aktiva användare. eBay är ett utmärkt ställe att hitta erbjudanden på allt från kläder och elektronik till möbler och bilar. Du kan också hitta unika föremål som du kanske inte hittar någon annanstans. Med sitt breda utbud av produkter och sin bekväma plattform är eBay ett utmärkt val för online-shopping.

Kontaktalternativ för kundservice:

Vi ser det som vårt uppdrag att göra allt vi kan för att säkerställa att all information på denna webbsida är korrekt och uppdaterad. Om det visar sig att du stöter på någon felaktig eller saknad information är du välkommen att kontakta oss. Vi läser alla meddelanden vi får och är tacksamma för all eventuell feedback från våra besökare.

ebay Kundtjänst – Telefon

Telefonnumret om du vill kontakta ebay kundtjänst är: +1-866-492-3229. ebays telefonsupport går att nå: 24/7.

ebay Kundtjänst – Företagets hemsida

Kundservice, allmän information och självbetjäning på ebay.com: klicka här

ebay Kundtjänst – E-post

– Ingen kundservice via e-post.

ebay Kundtjänst – Facebook

ebay kundtjänst Facebook länk: klicka här

ebay Kundtjänst – Twitter

Kontakta ebay på deras officiella Twitterkonto: klicka här. klicka här

ebay Kundtjänst – Chatt

– Företaget erbjuder för närvarande inte kundservice via chatt.

ebay Kundtjänst – Postadress

eBay Inc. 2145 Hamilton Avenue San Jose, California 95125, USA.

Scroll to Top