Dunken.se Kundservice

Försöker du komma i kontakt med Dunken.se Kundservice. Då har du kommit till rätt ställe, här hittar du uppdaterad kontaktinformation. Du kan använda den här infon för att kontakta Dunken.se Kundservice. Här hittar du deras telefonnummer, Facebook, Twitter, e-postadress, chatt, hemsida samt postadress.

Om Dunken.se

Det svenska företaget Dunken.se startades 2003 av tre vänner som ville göra festartiklar och sedan expanderade de till t-shirts när deras popularitet sköt i höjden i resten av Västeuropa under samma tidsperiod. År 2005 öppnades butiker i hela Skandinavien innan de expanderade österut mot Ryssland två år senare där de för närvarande även finns tillgängliga online via sin webbplats. De säljer fortfarande kläder från etablerade varumärken som Coca-Cola®, NASA® (National Aeronautics Space Agency), Sony Ericsson Mobile Communications AB samt andra roliga prylar som inte nödvändigtvis är relaterade men som alla har lätt att känna igen logotyper . Dunken.se är ett svenskt företag som startades 2003 av tre vänner som ville tillverka festartiklar och som sedan expanderade till t-shirts när deras popularitet ökade kraftigt i resten av Västeuropa under samma period. År 2005 öppnade de butiker i hela Skandinavien innan de expanderade österut till Ryssland två år senare där de för närvarande också är tillgänglig på nätet.

Kontaktalternativ för kundservice:

Vi ser det som vårt uppdrag att göra allt vi kan för att säkerställa att all information på denna webbsida är korrekt och uppdaterad. Om det visar sig att du stöter på någon felaktig eller saknad information är du välkommen att kontakta oss. Vi läser alla meddelanden vi får och är tacksamma för all eventuell feedback från våra besökare.

Dunken.se Kundservice – Telefon

Företaget erbjuder ingen kundtjänst via telefon.

Dunken.se Kundservice – Företagets Hemsida

På dunken.se kan du hitta kundservice, allmän information, vanliga frågor och självbetjäning: klicka här

Dunken.se Kundservice – E-post

Dunken.ses kundtjänst e-postadress: [email protected].

Dunken.se Kundservice – Facebook

– Ingen kundservice av facebook messenger.

Dunken.se Kundservice – Twitter

– Företaget erbjuder för närvarande inte kundtjänst via Twitter.

Dunken.se Kundservice – Chatt

– Företaget erbjuder för närvarande inte kundsupport via chatt.

Dunken.se Kundservice – Postadress

Dunken.se kundtjänst adress: Odd Sailor AB Hamnplan 8 29495 Sölvesborg.