DSV Kundservice

Försöker du komma i kontakt med DSV Kundservice. Då har du kommit till rätt ställe, här hittar du uppdaterad kontaktinformation. Du kan använda den här infon för att kontakta DSV Kundservice. Här hittar du deras telefonnummer, Facebook, Twitter, e-postadress, chatt, hemsida samt postadress.

Om DSV

DSV är ett ledande transportföretag med över 56 000 anställda och 1 300 kontor i 80 länder runt om i världen. Verksamheten började som 9 oberoende lastbilsföretag som gick samman och bildade DSV 1976

DSV:s huvudfokus ligger på flygfraktleveranstjänster, men de erbjuder också sjö- och flodtransporter, t.ex. containerfartyg eller bulkfartyg som kan transportera olika typer av mineraler från malmkroppar djupt under vattnet som kan lastas på fartyg i hamnar längs floder där pråmar lastar olja från oljekällor i inlandet.

DSVs intäkter har ökat med i genomsnitt 15 % per år sedan 2000, och företaget har en sund affärsmodell med över 50 % marginal. Tillväxten i mängden transporterade varor förväntas fortsätta under flera år, både på grund av att tillväxtländerna kommer att växa sina ekonomier och därmed behöver mer varor som transporteras och eftersom DSV:s konkurrenter och lastbils- och sjöfartsbranschen i allmänhet växer.

Kontaktalternativ för kundservice:

DSV Kundservice – Telefon

DSVs kundtjänst telefonnummer: 0418-39-10-00. DSVs telefonsupport öppettider: Inte publicerad.

DSV Kundservice – Företagets hemsida

På se.dsv.com hittar du självbetjäningsalternativ, en användbar informationsdatabas, en avdelning med vanliga frågor och mycket mer: klicka här

DSV Kundservice – E-post

E-postadressen till företagets kundtjänst är: [email protected].

DSV Kundservice – Facebook

Företagets kundtjänst via facebook-sida: klicka här

DSV Kundservice – Twitter

– Företaget erbjuder för närvarande inte kundtjänst via Twitter.

DSV Kundservice – Chatt

– Företaget erbjuder för närvarande inte kundtjänst via chatt.

DSV Kundservice – Postadress

DSVs kundtjänst adress: DSV Österleden 201 Box 555 261 24 Landskrona Sverige.