DS Automobiles Kundservice

Försöker du komma i kontakt med DS Kundservice. Då har du kommit till rätt ställe, här hittar du uppdaterad kontaktinformation. Du kan använda den här infon för att kontakta DS Kundservice. Här hittar du deras telefonnummer, Facebook, Twitter, e-postadress, chatt, hemsida samt postadress.

DS Automobiles Kundservice – Kundcenter

DS Automobiles är ett franskt lyxbilsmärke som introducerades 2009 som ett undermärke till Citroën innan det blev ett självständigt företag 2015. I maj 2018 tillkännagav de planer på att endast lansera elektriska fyrhjulsdrivna fordon och hybridbilar från och med 2025 med sin första modell "Déesse" som betyder gudinna och som kommer att kunna köpas från och med nästa år från auktoriserade återförsäljare i Europa. Varumärket har redan varit kontroversiellt efter sitt samarbete med den italienska motorcykeldesignern och före detta racerföraren Valentino Rossi. Han är kreativ chef för företagets första modell som presenterades på bilsalongen i Genève i mars 2018, men under en intervju sa han att topphastigheten kommer att vara elektroniskt begränsad till 350 km/h eftersom 250 km/h skulle vara för högt för en bil som drivs av en motor som tillhör allmänheten, med hänvisning till kraften hos dess 3-cylindriga turboladdade bensinmotor. Han tillade också: "Om du vill leka racerförare på sådana här vägar ser jag dig hellre bakom ratten på en av mina andra motorcyklar"

Kontaktalternativ för kundservice:

DS Automobiles Kundservice – Telefon

DS Automobiles kundtjänst telefonnummer: 08-554-000-00. DS Automobiles kundcenter öppettider: Veckodagar: 09: 00-12: 00-12: 30-15: 00.

DS Automobiles Kundservice – Företagets hemsida

Kundservice, allmän information och självbetjäning på dsautomobiles.se: klicka här

DS Automobiles Kundservice – E-post

E-postadressen till företagets kundtjänst är: [email protected].

DS Automobiles Kundservice – Facebook

DS Automobiles officiella Facebook-sida/Facebook messenger: klicka här

DS Automobiles Kundservice – Twitter

– DS Automobiles kundtjänst är inte tillgänglig på twitter.

DS Automobiles Kundservice – Chatt

– Ingen kundtjänst via chatt.

DS Automobiles Kundservice – Postadress

DS Automobiles kundtjänst adress: Hyllie Boulevard 17, 215 32 Malmö, Sweden.