Dressmann Kundtjänst: Hur du kontaktar

Försöker du komma i kontakt med Dressmann Kundtjänst: Hur du kontaktar. Då har du kommit till rätt ställe, här hittar du uppdaterad kontaktinformation. Du kan använda den här infon för att kontakta Dressmann Kundtjänst: Hur du kontaktar. Här hittar du deras telefonnummer, Facebook, Twitter, e-postadress, chatt, hemsida samt postadress.

Om Dressmann

Dressmanns historia är en historia av gradvis expansion. Företaget startade 1962 som en liten norsk detaljhandelskedja som var stolt över sitt prisvärda utbud och sin kvalitet, och byggde sakta men säkert upp till att bli Skandinaviens mest populära herrklädesbutik i dag. En kort historielektion om hur detta billiga men ändå högkvalitativa klädmärke uppstod. Företaget startade 1962 som en liten norsk detaljhandelskedja och etablerade sig snabbt som en källa till prisvärda kläder av hög kvalitet. Företaget expanderade sakta men säkert sin verksamhet, och i dag är det Skandinaviens mest populära återförsäljare av herrkläder. Dressmann har byggt sin framgång på att erbjuda kvalitetskläder till ett överkomligt pris, och det visar inga tecken på att avta.

Kontaktalternativ för kundservice:

Vi ser det som vårt uppdrag att göra allt vi kan för att säkerställa att all information på denna webbsida är korrekt och uppdaterad. Om det visar sig att du stöter på någon felaktig eller saknad information är du välkommen att kontakta oss. Vi läser alla meddelanden vi får och är tacksamma för all eventuell feedback från våra besökare.

Dressmann Kundtjänst – Telefon

Telefonnumret till Dressmanns kundtjänst är: 010-888-59-49. Dressmanns telefonsupport går att nå: Måndag-Fredag: 08: 00-22: 00 Söndag: 18: 00-22: 00.

Dressmann Kundtjänst – Företagets hemsida

På dressmann.com kan du hitta kundservice, allmän information, vanliga frågor och självbetjäning: klicka här

Dressmann Kundtjänst – E-post

Dressmanns kundtjänst e-postadress: [email protected].

Dressmann Kundtjänst – Facebook

Dressmanns kundtjänst Facebook länk: klicka här

Dressmann Kundtjänst – Twitter

– kundtjänst är inte tillgänglig på Twitter.

Dressmann Kundtjänst – Chatt

– Företaget erbjuder för närvarande inte kundtjänst via chatt.

Dressmann Kundtjänst – Postadress

Nesøyveien 4, 1376 Billingstad, Norway.