Dragkrokslagret Kundservice

Försöker du komma i kontakt med Dragkrokslagret Kundservice. Då har du kommit till rätt ställe, här hittar du uppdaterad kontaktinformation. Du kan använda den här infon för att kontakta Dragkrokslagret Kundservice. Här hittar du deras telefonnummer, Facebook, Twitter, e-postadress, chatt, hemsida samt postadress.

Dragkrokslagrets Kundsupport – Telefon

När David Kristoffersson köpte sin nya bil insåg han hur dålig räckvidden var på de svenska vägarna. Han grundade Dragkrokslagret 2008 för att ge snabbare och bättre service till kunder som behövde en dragkrok - till en otrolig prisskillnad från märkesbutiker eller andra köpställen! Med tiden började folk erkänna denna nischverksamhet som en verksamhet med ett enormt värde: Företaget har nu mekaniker som kan reparera fordon av alla märken och modeller; det har också säljare som är redo dygnet runt online via e-post och chattfunktion om du skulle behöva dem någon gång snart (vilket vi hoppas inte kommer att hända för ofta!). David samarbetade med reklambyrån Forsman & Bodenfors vid lanseringen av butiken genom att först skapa en logotyp som klargjorde att kunderna kunde förvänta sig snabb och effektiv service till ett mycket rimligt pris. När detta var gjort lanserade David Dragkrokslagrets webbplats som följde med logotypen.

Kontaktalternativ för kundservice:

Dragkrokslagret Kundservice – Telefon

Dragkrokslagrets kundtjänst telefonnummer: 0700-10-10-00. Dragkrokslagrets telefonsupport öppettider: Måndag-Fredag: 08: 00-17: 00.

Dragkrokslagret Kundservice – Företagets hemsida

Kundservice, allmän information och självbetjäning på dragkrokslagret.se: klicka här

Dragkrokslagret Kundservice – E-post

– Ingen kundservice via e-post.

Dragkrokslagret Kundservice – Facebook

– Ingen kundservice av facebook messenger.

Dragkrokslagret Kundservice – Twitter

– Företaget erbjuder för närvarande inte kundtjänst via Twitter.

Dragkrokslagret Kundservice – Chatt

– Företaget erbjuder för närvarande inte kundsupport via chatt.

Dragkrokslagret Kundservice – Postadress

Dragkrokslagrets kundtjänst adress: DRAGKROKSLAGRET, Karlsrovägen 60 302 41 Halmstad.