Docplayer Kundservice

Försöker du komma i kontakt med Docplayer Kundservice. Då har du kommit till rätt ställe, här hittar du uppdaterad kontaktinformation. Du kan använda den här infon för att kontakta Docplayer Kundservice. Här hittar du deras telefonnummer, Facebook, Twitter, e-postadress, chatt, hemsida samt postadress.

Om Docplayer

Docplayer är en onlineplattform där användare kan ladda upp dokument av alla typer. Uppladdningar inkluderar utbildningsmaterial, juridiska artiklar och annonser - allt är tillgängligt gratis! Med mer än 17 miljoner filer som redan har laddats upp av medlemmar runt om i världen sedan starten 2015 (och det är bara att räkna), har denna tjänst fått ett snabbt uppsving. I juni 2016 fanns det över 30 olika länder/toppdomäner representerade bland Docplayers användarbas Webbplatsen bygger på en enkel princip: ge människor tillgång till allt de behöver genom att ladda upp det på våra servrar, där de sedan är värd för det på obestämd tid tills du bestämmer dig för något annat. Docplayer är en gratistjänst, så de är beroende av reklamintäkter för att upprätthålla webbplatsen och betala för deras servrar. Idén bakom Docplayer var enkel: ge tillgång till akademiska publikationer i utvecklingsländer där det finns få alternativ till dyra tidskriftsprenumerationer. Samtidigt är det en utmärkt resurs för personer med funktionshinder eller kroniska sjukdomar som inte kan har råd att köpa böcker eller prenumerera på tidskrifter och som ofta har svårt att få tillgång till utbildningsmaterial. Men webbplatsen används inte bara av privatpersoner: de har sett att många olika organisationer och institutioner också drar nytta av deras användarvänliga plattform. Många av deras användare är översättningsföretag som använder Docplayer för att lägga upp sina översatta verk för elever som lär sig främmande språk.

Kontaktalternativ för kundservice:

Docplayer Kundservice – Telefon

För närvarande erbjuder inte företaget kundtjänst via telefon.

Docplayer Kundservice – Företagets hemsida

På docplayer.se hittar du självbetjäningsalternativ, en användbar informationsdatabas, en avdelning med vanliga frågor och mycket mer: klicka här

Docplayer Kundservice – E-post

E-postadressen till Docplayers kundsupport är: [email protected].

Docplayer Kundservice – Facebook

– Företaget erbjuder för närvarande inte kundsupport via facebook messenger.

Docplayer Kundservice – Twitter

– Företaget erbjuder för närvarande inte kundtjänst via Twitter.

Docplayer Kundservice – Chatt

– Ingen kundtjänst via chatt.

Docplayer Kundservice – Postadress

– Ingen adress.