Discshop Kundservice

Försöker du komma i kontakt med Discshop Kundservice. Då har du kommit till rätt ställe, här hittar du uppdaterad kontaktinformation. Du kan använda den här infon för att kontakta Discshop Kundservice. Här hittar du deras telefonnummer, Facebook, Twitter, e-postadress, chatt, hemsida samt postadress.

Om Discshop

Disc Store startades i ett studentrum 2008 med målet att ge de bästa priserna och den bästa servicen på Ultimate Frisbee-skivor. Med det överväldigande stöd vi har fått från deras fantastiska kunder, har vi kunnat växa till att bli en av de största återförsäljarna av ultimata golf och discgolf. De är stolta över att kunna erbjuda det största urvalet av discs från alla de främsta märkena i branschen, inklusive Innova, Discraft, Latitude 64, Prodigy, MVP, Dynamic Discs och många fler. De har också ett stort utbud av väskor, kläder och tillbehör som hjälper dig att spela ditt bästa spel. Disc Store har åtagit sig att ge sina kunder den bästa möjliga upplevelsen. De erbjuder gratis frakt på beställningar över 99 dollar och har ett team av vänliga kundtjänstrepresentanter som alltid är glada att hjälpa till.

Kontaktalternativ för kundservice:

Vi ser det som vårt uppdrag att göra allt vi kan för att säkerställa att all information på denna webbsida är korrekt och uppdaterad. Om det visar sig att du stöter på någon felaktig eller saknad information är du välkommen att kontakta oss. Vi läser alla meddelanden vi får och är tacksamma för all eventuell feedback från våra besökare.

Discshop Kundservice – Telefon

Discshops kundtjänst telefonnummer: 08-505-655-50. Discshops kundcenter öppettider: Måndag-Fredag: 09: 00-16: 00.

Discshop Kundservice – Företagets hemsida

Självbetjäning, informationsdatabas, vanliga frågor och allmän information på discshop.se: klicka här

Discshop Kundservice – E-post

E-postadressen till Discshops kundservice är: [email protected].

Discshop Kundservice – Facebook

Discshops kundtjänst Facebook länk: klicka här

Discshop Kundservice – Twitter

– Discshop kundtjänst är inte tillgänglig på Twitter.

Discshop Kundservice – Chatt

– Företaget erbjuder för närvarande inte kundsupport via chatt.

Discshop Kundservice – Postadress

Discshop Svenska Näthandel AB Box 131 74421 HEBY.