Discover Cars Kundtjänst: Hur du kontaktar

Försöker du komma i kontakt med Discover Cars Kundtjänst. Då har du kommit till rätt ställe, här hittar du uppdaterad kontaktinformation. Du kan använda den här infon för att kontakta Discover Cars Kundtjänst. Här hittar du deras telefonnummer, Facebook, Twitter, e-postadress, chatt, hemsida samt postadress.

Kontakta Discover Cars Kundtjänst via Telefon

DiscoverCars.com (känt som Discover Car Hire fram till 2019) är en internationell webbplats för biluthyrning som tillhandahåller hyrbilsbokningar. Företaget grundades 2013 i Lettland. DiscoverCars.coms huvudkontor ligger i Riga, Lettland. Under 2018 utvidgade företaget sin verksamhet till Irland och Bulgarien. DiscoverCars.com grundades när två vänner från Lettland upptäckte en lucka på marknaden för hyrbilar vid utlandsresor. Med deras egna ord: "År 2000 när vi reste genom Europa med en husbil hade vi många problem som slutade med att vi fick rippad. Vi lovade att lösa problemet så att andra kunde undvika samma situation." Webbplatsen tillhandahåller ett offert- och bokningssystem för hyrbilar på alla populära platser i Europa och vissa andra delar av världen. Företaget är medvetet om att deras tjänst inte är avsedd för alla: "Vi vänder oss särskilt till resenärer som värdesätter högkvalitativ men prisvärd biluthyrning tjänster" och erbjuder priser som är upp till 55 % lägre än de stora biluthyrningsföretagen Hertz, Avis och Europcar. DiscoverCars.com hjälper också sina kunder genom att erbjuda support på 30 språk och genom anställda som kan hjälpa till med översättningar vid behov utan extra kostnad. Ytterligare tjänster inkluderar gratis avbokning inom 24 timmar efter bokningsbekräftelseoch personliga och säkra betalningsalternativ (PayPal, Visa/Mastercard). Deras kundtjänst är tillgänglig 24 timmar om dygnet och kan kontaktas via telefon, e-post eller livechatt. Företaget hävdar också att de erbjuder olika biltyper och tilläggstjänster som barnstolar och satellitnavigeringssystem till låga priser.

Kontaktalternativ för kundservice:

Discover Cars Kundtjänst: Hur du kontaktar – Telefon

Telefonnumret om du vill kontakta Discover Cars kundtjänst är: 08-44-681-201. Discover Cars telefonsupport går att nå: 24/7.

Discover Cars Kundtjänst: Hur du kontaktar – Företagets hemsida

Kundservice, allmän information och självbetjäning på discovercars.com: klicka här

Discover Cars Kundtjänst: Hur du kontaktar – E-post

E-postadressen till Discover Cars kundsupport är: [email protected].

Discover Cars Kundtjänst: Hur du kontaktar – Facebook

Företagets kundtjänst via facebook-sida: klicka här

Discover Cars Kundtjänst: Hur du kontaktar – Twitter

Discover Cars kundtjänst twitter Länk: klicka här

Discover Cars Kundtjänst: Hur du kontaktar – Chatt

Discover Cars kundtjänst chat länk:

Discover Cars Kundtjänst: Hur du kontaktar – Postadress

Postadressen till Discover Cars kundservice: Karla Ulmana Gatve 2, Riga, Riga LV-1004, LV.